Kuhinjica

JELO ZA SVA VREMENA: Cicvara

Cicvara se  kuva odvajkada u krajevima koje naseljavaju Srbi. Najstarije recepture su zapisane još u manastirskim knjigama i u njima se cicvara priprema od brašna žitarica, pre svega pšenice, ali i raži, ječma, ovsa...

Ručak na brzinu: Sataraš sa jajima

Podsećamo vas na jedno jelo koje je idealno za zaposlene domaćice. Možete ga pripremiti za 20 minuta, a potrebne sastojke većina nas ima u svom domu.

Slana torta od starog hleba

Ostao vam je stari hleb i ne znate šta biste sa njim? Ne bacajte ga, napravite ovu izuzetno ukusnu slanu tortu od starog hleba i uživajte u ukusu.

VOĆNO OSVEŽENJE: BRZI KEKS KOLAČ SA JOGURTOM

Za pripremu ove torte neće vam biti potrebno više od desetak minuta.

Lek koji se maže na hleb: DOMAĆI DŽEM OD NANE

Povoljno dejstvo na vaše zdravlje, interesantan izgled i fantastičan ukus učiniće da džem od nane postane vaš omiljeni namaz!

ŠAMPINJONI NA TRI NAČINA

Ukoliko vam je ponestalo ideja šta biste mogli da spremite za ručak, pogledajte šta vam predlažemo za danas...

Ovako se pravi osnovni preliv za salatu

Pored toga što salatama daju puniji i bolji ukus, i zdravi su.

Page 23 of 30