Kuhinjica

Zdrav doručak: Kačamak od 3 vrste brašna gotov za 5 minuta

Ovo je recept za sve one koji nemaju mnogo vremena za doručak.

Energija u svakom zalogaju: Štangle od suvog voća

Ukoliko želite da napravite zdravu užinu ili desert, preporučujemo vam ovaj recept za energetske štangle.

Kulinarske tajne: Spasite zagorelu hranu

Ukoliko vam ručak zagori nema potrebe da očajavate i da uloženi trud propadne. Evo nekoliko načina da spasite zagorele specijalitete.

Neodoljiva čokoladna bomba: Bez jaja, mleka i putera i prljavih sudova

Moguće je napraviti i dobar desert i bez putera, pa čak i jaja i mleka. O, da! Mnogi skeptici su probali ovo čokoladno savršenstvo i prosto se oduševili ukusom.

Mlečni leopard hleb

Otkrivamo vam recept za verovarno najinteresantniji i najukusniji hleb koji ste ikada probali. Može se jesti sam, kao kolač uz mleko ili kafu, a sladokusci će ga rado premazati kremom.

Ovako se otkriva koliko su stara jaja – tačno u dan

I kod “industrijskih” jaja teško je oslanjati se na rok trajanja, a kod domaćih nemoguće.

HRANA ODABRANIH: Hajdučka tepsija (RECEPT)

Hercegovina je vekovima bila na granici mnogih imperija, međutim ponosni Hercegovci su uvek želeli da budu slododni, tako su nastali hajduci koji su prkosili svim imperijama.

Page 20 of 33