Astro+

SAVETI KOJI VAS VODE DO USPEHA: Važne poruke ČUVENOG RUSKOG ASTROLOGA za svaki znak Zodijaka

Ovim rečima i mantrama se vodite kako bi godina bila uspešna, a vi zablistali na svakom polju.

Ovo su glavne tajne i ludosti horoskopskih znakova: Ne postoji NIŠTA što Jarac ne može da uradi, za Lava postoji samo JEDAN način delovanja

Blizanac se nikada previše ne trudi ostaviti dobar prvi utisak, jer iz iskustva zna – ko ga dobije, taj je pravi sretnik. Ali zato može učiniti sve što zamisli. Ako ste slabi – nećete imati šanse kod Lava. Postoji samo jedan način – a to je njegov način. Glavne tajne i ludosti svih horoskopskih zanakova za Atmu.hr pripremila je Suzana Dulčić.

Evo šta ljude ROĐENE U MARTU čini tako posebnim

Svi smo mi različiti i svako poseduje jedinstvene karakteristike i nešto što ih čini posebnim, ali ipak čini se da ima nečeg zajedničkog svim onima koji su rođeni u martu.

09.03. na nebu će zasijati Super Mesec – Crv: Pravo je vreme da savladate strahove!

Za manje od nedelju dana videćemo puni Super Mesec u Devici. Ovo je dobro vreme za prevladavanje vaših strahova. Takođe, povoljno je vreme da priznate vlastite slabosti i oprostite sebi. To će vam pomoći da duhovno i moralno napredujete. Uklanjanje krivice i samosažaljenja dovešće do sretnijeg i zadovoljnijeg života.

PRIPADNICE ovih HOROSKOPSKIH ZNAKOVA važe za NAJMUDRIJE žene: Znate li ko je na prvom mestu?

Astrolozi su dugi niz godina analizirali osobine pojedinih znakova zodijaka i na osnovu toga predviđaju kojima od njih će mudrost doći s godinama.

30 brutalno tačnih stvari koje morate znati o karakteru Jarca

Jarac može preživjeti gotovo sve. Čak i kada su suočeni sa teškim preprekama na putu, uvijek su pobjednici na kraju!

Page 1 of 27