Trudnoća i porođaj

Ovo se dešava u DESET od 70 miliona slučajeva! LEKAR URADIO ULTRAZVUK TRUDNICI, OTAC SE UMALO ONESVESTIO (VIDEO)

Kada je Betani srela Tima, znala je da je to ljubav na prvi pogled. Tim je mislio to isto i odmah se zaljubio u njen osmeh.

Milica iz Niša je SA TUMOROM dogurala do 8. meseca trudnoće: Dali su joj 1 % ŠANSE da PREŽIVI, a onda se dogodilo ČUDO NAD ČUDIMA

O mami male Nikoline, 30-godišnjoj Milici, dugo će se pričati u medicinskim krugovima zbog onoga što je preživela – izgurala je trudnoću do osmog meseca uz tumor limfnih čvorova koji joj je pritiskao pluća, porodila se carskim rezom i preživela hemioterapiju na respiratoru. To je bila i njena velika pobeda i veliki uspeh niških lekara koji su to prvi u svetu izveli.

DOBILA SAM POSAO U DANSKOJ I POSLE MESEC DANA OSTALA TRUDNA: STRAHOVALA JE ŠTA ĆE JOJ REĆI U FIRMI, A ONDA JE STIGAO ODGOVOR POSLE KOG JE NASTAO MUK

Poznate su priče i iskustva žena koje su dobile otkaz na poslu nakon što su ostale trudne, a sada se u moru tih priča pojavila i ispovest žene koja se prisetila kako je to izgledalo kada je iz Srbije tražila posao u Danskoj.

OPASAN TREND SE ŠIRI MEĐU SRPSKIM TRUDNICAMA: NEĆU DA BUDE NJANJAVI RAK, HOĆU LAVICU!

“Trebalo je da se porodim krajem juna, ali, onda bi mi sin bio Rak, a to nisam smela da dozvolim, pa sam zakazala carski rez i rodila ga u znaku Blizanaca.”

SVE IH JE ZEZNUO: Rodio se držeći maminu spiralu protiv začeća!

Lusi Helen iz SAD prvo se šokirala što je uopšte trudna jer je stavila spiralu protiv trudnoće, a još veće iznenađenje je bio mali dečak koji se rodio sa spiralom u ruci.

Tamara iz Srbije se porodila u luksuznom porodilištu u Bazelu, a ovaj komentar joj je zauvek zgadio Švajcarsku

 I kad nam se čini da je tamo negde na Zapadu bolje, uređenije i da se lakše i lepše živi, suočimo se sa određenim izazovima koje nije lako savladati.

Page 1 of 10