Lepota i zdravlje

Dr Branimir Nestorović otkriva: Da li govedje meso izaziva rak?

Pre nekog vremena je Svetska zdravstvena organizacija upozorila da procesuirano meso izaziva rak. Iako ova ustanova ima poslednjih godina dosta promašaja, u ovom slučaju su u pravu.

Zašto je zdravije jesti hladan krompir: Ako se ovako konzumira deluje kao prebiotik

Podržaće zdravlje mikrobioma i pomoći će vam da izgubite težinu.

Nutricionista objašnjava ŠTA MESO KOJE NAJČEŠĆE JEDEMO može da izazove, a evo koje je NAJOPASNIJE: "Danas žene gotovo da nemaju struk, a muškarci poprimaju ženske obline"

Oko brojler piletine već godinama kruže mnoge kontroverzne priče. Neke od njih su teorije zavere, u nekima ima istine, a neke su potpuno lažne informacije. 

Dr Nestorović: Antibiotici imaju direktan efekat na dečji mozak!

Kojim god poslom da se bavite, uvek će biti onih koji su zadovoljni time što radite i onih koji nisu. I to je potpuno normalno, naročito ako radite s ljudima. Ne možete se svima dopasti. Tako bar kažu. Ali, svako pravilo ima svoje izuzetke, a mi vam predstavljamo jedan od izuzetaka.

S.N. Lazarev: Odavde potiču problemi sa štitnom žlezdom, a prvo se pojavi ovaj osećaj

Problemi sa štitnom žlezdom nastaju, po pravilu, kao posledica povećane čovekove težnje da kontroliše svoju okolinu i kao posledica njegovog pokušaja da „čvrstom rukom“ upravlja situacijama koje nastaju iz odnosa s najbližima, pre svega – s voljenom osobom suprotnog pola.

Hristo Mermerski savetuje: Da bi žena bila vitka i zdrava, treba da jede ovo svakog dana (RECEPT)

Slavni doktor Hristo Marmerski je osmislio lek koji pomaže svima da se reše viška kilograma

Page 1 of 82