Odaberite jedno oko i vidite šta to govori o vašoj ličnosti

Oči su stvarno ogledalo duše. Mnogo toga možete zaključiti o osobi na osnovu njenih očiju. Ali, sa druge strane, oči mnogo govore i o vama. Pogledajte ovu sliku i bez razmišljanja izaberite jedno oko koje vas najviše privlači.

Foto:higherperspectives.com Foto:higherperspectives.com

Hajde sada da vidimo šta to govori o vašoj ličnosti.

Ukoliko ste odabrali oko broj 1:

Vi ste otvorena i ljubazna osoba. Rado prihvatate nove osobe u svoj život. Više volite da rizikujete i budete povređeni, nego da čuvate sebe pod staklenim zvonom. Jedan od vaših prioriteta u životu je da pomažete drugim ljudima.

Ukoliko ste odabrali oko broj 2:

Vi ste izuzetno savesna osoba. Trudite se da uvek uradite pravu stvar za ljude u vašem okruženju i šire. Znate da svaki vaš postupak ima uticaj na one oko vas, bez obzira na to koliko su ti postupci mali. Verujete da je briga o svetu oko sebe "kirija" koju čovek treba da plati jer živi na ovoj planeti.

Ukoliko ste odabrali oko broj 3:

Vi imate dosta problema. Verovatno imate burnu prošlost koja još uvek utiče na vašu sadašnjost. Možda vam se čini da je vaš život jedna velika neslana šala i očajnički se borite da nađete svoj mir. Uprkos svemu, vi imate snage da se dignete posle svakog pada i da stvari posmatrate sa vedrije strane. 

Ukoliko ste odabrali oko broj 4:

Vi ste velike filozof. U svemu tražite neko dublje značenje. Uvereni ste da možete da rešite misteriju zvanu život. Možda nećete baš sve otkriti i razrešiti, ali je vaš žar vredan divljenja.

Ukoliko ste odabrali oko broj 5:

Vi ste tajanstveni. Čini se da ni vi sami sebe ne shvatate u potpunosti, što vas čini zagonetnim ostalim ljudima. Sve govorite u lice, direktni ste i osoba ste od akcije. Ne govorite ukoliko niste potpuno sigurni u to što govorite.

Ukoliko ste odabrali oko broj 6:

Vi ste osetljiva, povučena osoba. Primećujete i najsitnije detalje i sve pamtite, što ponekada izgleda smešno i besmisleno ljudima u vašem okruženju. Izuzetno ste osetljivi, ali to nikada ne pokazujete. Imate izraženu intuiciju i vrlo često vidite probleme koje drugi uvide mnogo posle vas.

Ukoliko ste odabrali oko broj 7:

Izuzetno ste vatreni. Energični ste, strastveni i stvoreni za vođu. Imate jasno definisana mišljenja koja otvoreno pokazujete. U sebi imate i kockarskog duha.

Ukoliko ste odabrali oko broj 8:

Vi ste šašavi. Imate neobična interesovanja, hobije i sistem verovanja. Verovatno su vas smatrali čudakom u školi. Nemojte da se potresate zbog toga - to možda zvuči kao uvreda, ali to je ono što vas čini posebnim. Ne prihvatate tradiciju i nikada ne trudite da se uklopite.

Ukoliko ste odabrali oko broj 9:

Vi imate izraženu intuiciju. Dobro razumete druge ljude, kulture i čitav svet. Za vas su drugi ljudi poput otvorene knjige i znate lako da prepoznate kada vas neko laže. Dobro razmislite o svemu pre nego što to uradite i manipulatori vam ne mogu ništa. Sa druge strane, umete dobro da manipulišete drugima, ali vam ne preporučujemo da to radite.

Koliko smo pogodili? Recite nam u svojim komentarima.