Izaberite kombinaciju boja koja vam najviše odgovara i saznajte šta o tome kažu psiholozi

Sigurno ste čuli za Lišerov test sa bojama. On se smatra vrlo tačnim jer boje svi vidimo jednako, ali ih osećamo drugačije. Ova karakteristika daje široke mogućnosti za objektivnu analizu.

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Femina je sastavila za vas test na osnovu poznate dijagnostike boja: jednostavno izaberite kombinaciju boja koja vama najviše prija, bez obzira na to koju boju garderobe najviše volite i modne tendencije.

Plava i ljubičasta


Volite da budete u tišini sa interesantnom knjigom. Verovatno smatrate da ste introvertni. Kada vaši prijatelji imaju probleme oni dolaze kod vas jer su sigurni da će dobiti podršku i saosećanje. Okolina smatra da ste stvaralačka, a čak i ekstravagantna osoba.

 

Bela i žuta

Vi ste komunikativna i vesela osoba. Prijatno je boraviti u vašem društvu. Vi živite u očekivanju sreće. U glavi imate milion ideja, nadahnjujete okolinu svojim optimizmom. Vaša nezavisnost i jednostavnost u komunikaciji mame od prvog susreta.

 

Roze i tirkizna


Vi se toplo odnosite prema svima i verujete ljudima. Ne očekujete prevare jer ste i sami iskreni. Bez obzira na to što na prvi pogled delujete naivno i romantično, vrlo ste odlučni i verujete u sebe. Kada dobijete ideju u stanju ste da pomerite planine.

 

Crvena i plava


Vrlo ste protivrečna osoba. Želja da podčinite svakoga svojoj volji i stremljenje ka pobedi u vama u saglasnosti je sa potrebom za spokojnim životom lišenim briga. Poštujete tradiciju, imate odličan apetit i najverovatnije niste pušač.

 

Izvor: uspesnazena.com