ŽENA DEVICA: I ne pomišljaj da joj PODMETNEŠ NOGU. Neće te preskočiti, ZGAZIĆE TE!

Ime njihovog znaka mnoge može da zavara...

Foto: womenandhollywood.com Foto: womenandhollywood.com

Devica je znak koji svakako neće ni po koju cenu trpeti da joj neko kvari mir u životu. Ako se pojavi osoba koja joj uliva nepoverenje i kvari njeno raspoloženje treba da zna da će je ovaj znak zodijaka nonšalantno izbaciti iz svog života bez povratka. Njen mir je njoj jako bitan, a ko ga ruši postaje itekako nebitna osoba.

   

Ona nije neko ko će sa namerom povrediti neku osobu, pogotovo ako ta osoba nije to zaslužila. Vodi računa o svojim rečima i postupcima, ako ste dobri prema devici uzvratiće vam duplom dobrotom. Ne voli suze na licima dragih ljudi i prva je tu da ih obriše ako je potrebno, prenosi jakazena.com.

Ovaj znak zodijaka ume biti itekako sarkastičan. To je za njih umetnost u kojoj im niko nije ravan. Zato Devicu morate dobro poznavati da bi znali šta zapravo želi reći kada vodite razgovor sa njom. Iz tog razloga njena reč je uvek poslednja i uglavnom sarkastična, pa ko ih razume, shvatiće.

Devica ima veliku moć zavođenja, ona će vam se svojim šarmom, gracioznošću i suptilnošću podvući pod kožu, a da nećete biti ni svesni toga kada je to postigla. Zato ovaj znak zodijaka veoma lako zavodi osobu koja je fizički privuče. Veoma su sigurne i samouverene u tom poduhvatu. Ali isto tako ako su u vezi i partner ih izneveri ili ti prevari, umeju biti veoma gadne. Potrudiće se da ta prevara bivšeg partnera zaboli isto koliko je i njih bolela. Po tom pitanju nemaju milosti jer i same ne varaju i ne podnose prevaru i nepravdu.

One su osobe koje su svesne da savršeno ne postoji niti teže ka istom. One samo žele iskrenost i poštovanje. Da bi vas Devica poštovala morate da budete otvoreni prema njoj i da joj pružite poštovanje. Ona itekako zna da ceni iskrenost i tu vrlinu izuzetno ceni kod ljudi.

   

One veoma vode računa o svojim greškama iz prošlosti. Device se trude maksimalno da nauče iz njih kako im se ne bi desilo da ih ponove i kako bi obezbedile što bolju i perspektivniju budućnost. Budućnost im je jako bitna i često razmišljaju o njoj, zato se i trude da sebi olakšaju i postave ciljeve kako bi im bila što bolja.

Devica je takodje poznata po itekako visok kriterijumima kada je izbor osobe koju zele pored sebe u pitanju. One pre svega zele da se osecaju posebno i sigurno uz voljenu osobu. Takodje ovom znaku zodijaka je itekako bitan fizicki izgled. Bitno im je da ih partner odusevi svojom pojavom i stavom. Pored toga tokom razgovora neophodno je da bude inteligentna osoba u pitanju sa kojom ce moci da uzivaju pricajuci i koja ce moci da im parira.

Nikada nemojte pomisliti da mozete jednoj Devici raditi nesto iza ledja, a da ona to nece primetiti. Ona neverovatno primecuje i najsitnije detalje. Najmanja promena vaseg ponasanja ili stava ce je naterati da postane pravi detektiv koji ce po svaku cenu saznati sta se krije iza svega. A ako radite nesto lose sto ce je povrediti, budite spremni za ozbiljne posledice, jer bes jedne Device gazi sve pred sobom. Verujte, Devicu niko ne želi za neprijatelja.