Šta to osobe rođene u decembru čini tako posebnim

Osobe rođene u ovom mesecu u horoskopu su Strelčevi ili Jarčevi, njihov kamen rođenja je tirkiz, a cvet narcis.

Foto: Brightside.me Foto: Brightside.me

Decembar je jedan od najhladnijih meseci u godini, a po mnogima i najveseliji.

Njihov kamen rođenja je tirkiz, koji se smatra jednim od najstarijih u istoriji. Poznat je kao simbol mudrosti i zaštite, a prema brojnim verovanjima donosi moć i sreću. Cvet rođenja za osobe koje su došle na svet u decembru je narcis.

Osobe rođene u ovom mesecu dele se u četiri grupe, a ovo su značenja svake od njih.

Od 1. do 8. decembra

Otporni su na nevolje. Stubove njihovog života čine doslednost i stabilnost. Nekima se na prvi pogled čine malo arogantni, ali zapravo su puni zdravog samopouzdanja zbog kojeg ih emotivno slabiji ljudi doživljavaju naprasitima. Imaju izraženu snagu volje i odlikuje ih hrabrost.

Vrlo su društveni i vole da budu među ljudima.

Od 9. do 15. decembra

Ako trebate nekoga za konstruktivan razgovor ili rame za plakanje, osobe rođene u ovom periodu sigurno će vam pomoći. Sjajne su u davanju saveta, snažne i bez problema se snalaze kad naiđu na neku životnu prepreku.

Snalažljivi su u rešavanju problema, kako svojih tako i tuđih. Odlučni su i posvećeni ostvarivanju svojih ciljeva.

Od 16. do 22. decembra

Ove osobe kao da su rođene pod srećnom zvezdom. Oni su nezavisni individualci koji veruju u slobodu i žive život prema sopstvenim pravilima, ne opterećujući se mišljenjima drugih ljudi.

Vrlo su dubokoumni i odlično se snalaze u poslovima koji od njih zahtevaju dobru koncentraciju. Imaju razvijen smisao za modu i svojim razigranim odevnim kombinacijama uvek privlače pažnju.

Od 23. do 31. decembra

Nećete naći optimističnije osobe od onih rođenih u ovom periodu. Vrlo su emotivne i društvene, a ta kombinacija rezultira velikom posvećenošću porodici i prijateljima.

Kada je u pitanju prijateljstvo, vrlo su izbirljivi i ne puštaju lako nove ljude u svoj mali bliski krug, a kada to učine, to znači da ste zadobili njihovo poverenje. Kreativni su i puni sjajnih ideja. Oni obožavaju putovanja i koriste svaku priliku da negde odu, makar i na dan.

Izvor: Telegraf.rs