PRIPADNICE ovih HOROSKOPSKIH ZNAKOVA važe za NAJMUDRIJE žene: Znate li ko je na prvom mestu?

Astrolozi su dugi niz godina analizirali osobine pojedinih znakova zodijaka i na osnovu toga predviđaju kojima od njih će mudrost doći s godinama.

Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Mudrost  se ne zasniva samo na znanju, iskustvu i razboritosti – mudrost je pre svega unutrašnje spokojstvo i mir, koje ne zasenjuje razum.

Astrolozi su dugi niz godina analizirali osobine pojedinih znakova zodijaka i na osnovu toga predviđaju kojima od njih će mudrost doći s godinama, pise Uspesnazena.

1. Jarac

Ozbiljnost, smirenost i razboritost – su lične osobine i vrline koje krase žene rođene u znaku Jarca i čine ih najmudrijim predstavnicama lepšeg pola. One su suzdržane, uvek postupaju savesno i možete biti sigurni da će doneti prave odluke.

Svoje karijere i emocionalne veze žene Jarci nikada ne razvijaju na prečac. One smireno prihvataju darove sudbine. I na kraju od života dobiju sve što žele i zaslužuju.

 

2. Vodolija

Žena Vodolija nije samo intrigantna i zavodljiva, već poseduje i prirodnu mudrost. Predstavnice ovog horoskopskog znaka imaju svoje stavove, ali ih nikada ne nameću drugima i ne smatraju da su uvek u pravu.

Vodolije se ne svađaju zbog sitnica. One nikada ne pokušavaju da promene svog partnera. U svom životu sve prihvataju onako kako jeste.

3. Devica

Device život prihvataju potpuno racionalno. Žene rođene u ovom znaku su vrlo razumne i strpljive osobe. Nekim životnim situacijama često pristupaju kao objektivni posmatrači. Zahvaljujući tome, one mnogo toga vide i razumeju.

Žena Devica puna je mudrosti, ljubaznosti i smirenosti. Ona odlično ume da kontroliše svoje emocije i da, i pored svojoj velike unutrašnje snage, deluje veoma nežno, ženstveno i sofisticirano.

4. Bik

Ako vam zaista zatreba mudar savet o vezama, obavezno se obratite ženi Biku. Ona će svoje veliko iskustvo i znanje rado podeliti s drugima. Bikovi poseduju unutrašnji spokoj i dobrotu, a svoju toplinu punog srca daruju svima u okruženju.

Žena Bik može da postane muza svom muškarcu jer će ga uvek podržavati u njegovim ambicijam i biti siguran oslonac u porodičnom životu. Pripadnice ovog horoskopskog znaka umeju da daju zaista mudre savete.

5. Ovan

Žene Ovnovi su vrlo odgovorne i smatraju da svoj život život pod kontrolom. One strpljivo i hrabro dočekuju sve životne teškoće koje im sudbina nametne. Žene rođene u ovom znaku rado pomažu, neguju i brinu se o drugima.

Žena Ovan takođe želi da upozna svet i zato rado putuje, a voli da čita knjige. Pošto ne voli da bude bespolsena, obično ima hobije.