Ovo su glavne tajne i ludosti horoskopskih znakova: Ne postoji NIŠTA što Jarac ne može da uradi, za Lava postoji samo JEDAN način delovanja

Blizanac se nikada previše ne trudi ostaviti dobar prvi utisak, jer iz iskustva zna – ko ga dobije, taj je pravi sretnik. Ali zato može učiniti sve što zamisli. Ako ste slabi – nećete imati šanse kod Lava.

Blizanac se nikada previše ne trudi ostaviti dobar prvi utisak, jer iz iskustva zna – ko ga dobije, taj je pravi sretnik. Ali zato može učiniti sve što zamisli. Ako ste slabi – nećete imati šanse kod Lava. Postoji samo jedan način – a to je njegov način. Glavne tajne i ludosti svih horoskopskih zanakova za Atmu.hr pripremila je Suzana Dulčić.

 

Vodolija

Vodolija dopušta samo nekolicini odabranih da mu se približe. On je nezavisan i živi život u vlastitom tempu. Veliko mu je zadovoljstvo kada pouči nekoga ko misli da sve zna. Ekscentričan je i ponekad šokira ljude.

Vodoliji je u životu bitan kvalitet, a ne kvantitet. Preferira autentičnost i prezire kopije. On pronalazi rešenja i nikada se ne žali.

Ovan

Moto Ovna je jednostavan: “Ako ja to mogu učiniti, možete i vi.” Nema  vremena za one koji odustaju. Ovan deluje impulsivno i nikada ne gubi vreme.  Njegov mentalitet ga tera da svaki posao obavi u najkraćem mogućem roku.

Ovan teško zavoli, jer poverenje treba zaraditi. Kada želi nešto, on će to i dobiti. Prema svom cilju ide odlučno i niko ga ne može zaustaviti.

Rak

Rak će uvek biti tu za vas, čak i ako vas dvoje na kraju niste u dobrim odnosima. On nikada neće odustati od osobe s kojom je povezan.

Kada je u svađi s osobom do koje mu je stalo, on će samo o tome razmišljati celi dan, sve dok se situacija ne popravi. Ponekad u ljutnji voli ignorisati..

Ipak, uvek će biti tu kako bi pružio rame za plakanje i duboko veruje da se svi ljudi mogu promeniti.

Jarac

Jarac ima mali intimni krug prijatelja. Velike grupe prijatelja donose dramu koju Jarac apsolutno želi izbeći. Ukoliko se oseti izdanim, vrlo sporo oprašta i zaboravlja.

Vrlo malo je potrebno da bude srećan. Imaju potpunu veru u sebe, u svoje mogućnosti i svoju veličinu. Ne postoji ništa što taj znak ne može učiniti.

 

Blizanci

Blizanci su one osobe kojima je obično najviše stalo, ali retko to pokazuju onako kako to drugi žele. Nikada se previše ne trudi ostaviti dobar prvi utisak, jer zna – ko ga dobije, taj je pravi sretnik.

On svemu pristupa racionalno i ne dopušta emocijama da zamagle njegove odluke. Blizanac može učiniti sve što zamisli.

Lav

S Lavom se ponekad teško nositi, s njim morate biti spremni za izazov. Ako ste slabi – nećete imati šanse. Postoji samo jedan način, a to je njegov način.

Ukoliko povredite njegov ponos, verojatno će vas izbrisati iz svog života. S Lavom nema igrica, ono što vidite to i dobijete.

Vaga

Neodlučna Vaga voli sve pretvoriti u raspravu. Dovoljno je zrela da prizna kad pogreši i dovoljno jaka da ispravi te pogreške.

Uvek nastoji izbeći svađe i sukobe, zbog čega često ide linijom manjeg otpora.

Vaga ne donosi preuranjene zaključke i potrebno joj je vreme da donese pravu odluku. Ali nemojte se prevariti samo zato što je Vaga većinu vremena diplomatična. To ne znači da se neće boriti za ono što želi.

Riba

Riba oprašta, ali nikad ne zaboravlja. Kad je Riba uzrujana, nikada nemojte zbijati šale vezane za njene probleme, to će je samo još više uznemiriti.

Njoj je potrebna podrška i neće joj se svideti ako ste prema njoj hladni ili nezainteresovani.

Ona će iskreno saosećati s vama kad ste vi u problemima i uradiće sve što može kako bi vam pomogla.

Riba ima veliko i velikodušno srce i ako zaslužite njenu ljubav podneće za vas bilo kakvu žrtvu.

 

Strelac

Strelac uvek živi život na ivici. On žudi za uzbuđenjem i novim iskustvima i kada prepozna dobru stvar nikada je neće propustiti.

On se ne izvinjava kada iznese svoje mišljenje, jer smatra da se ne bi ni trebali družiti s njim ukoliko ne možete podneti njegovu istinu. Kada se zaljubi, sve će učiniti za svog partnera.

Škorpija

Škorpija misli da je znanje moć i zato smatra da gubi svoju moć ukoliko podeli s drugima intimne detalje iz svog života. Kao partner i prijatelj je duboko odan i zna kako ugoditi ljudima.

Ako je slažete, platićete za svoje laži. On zna kako izvući istinu iz vas na ovaj ili onaj način. Za osvetu je spreman žrtvovati sve, čak i ako sebe mora uništiti zbog toga.

Bik

Bik je stabilan i promišljen, ali ako ga izazovete suočićete se s olujom. Bik je po prirodi vrlo opušten i strpljiv i potreban je jako dobar razlog da ga naljutite.

Nikad ne odustaje od svojih ciljeva i retko se predomišlja. Kao partner je pouzdan i veran, ali ako izneverite njegovu ljubav, postaće hladan i nedostupan.

Devica

Devica cijeni male stvari koje obično prolaze nezapaženo. Ona je precizna i pedantna, a kad nešto obeća, ona to i ostvari. Organizacija joj je jača strana i njeni planovi su razrađeni do najsitnijih detalja. Pri ostvarenju svojih ciljeva ona želi biti najbolja.

Ukoliko vas Devica kritikuje, to ne znači da vam je nesklona. To je samo njen način na koji pokazuje da joj je stalo. Kada stvari ne idu po planu, ona se povlači i iznova procenjuje situaciju.