OVNOVI: Volimo i mrzimo ih zbog iste osobine

Kada od nekog čujete izreku „istina oslobađa“, velika je verovatnoća da ju je izgovorio Ovan.

Whats-Your-Sign.com Whats-Your-Sign.com

Za njih se priča da su egoistični i grubi, a ponekad čak i agresivni, ali osobe rođene u ovom znaku krasi i jedna od najcenjenijih ljudskih osobina – apsolutna iskrenost.

Ne vole laži, spletke i podmetačine i uvek će se pobuniti protiv takvog ponašanja, čak i ako se ne tiče njih lično, što ih čini i odličnim prijateljima. S njima uvek znate na čemu ste, a to cene i kod drugih.

Pritom, iskrenost ih čini poprilično jednostavnim osobama koje je vrlo lako zavoleti.

Vrlina i prokletstvo

Ipak, njihova najveća vrlina često zna da ih uvali u probleme, jer jednostavno ne znaju da drže jezik za zubima, čak i kada bi bilo pametnije ćutati.

Oni svoje vreme nikada ne troše na izmišljanje priča jer se na kraju uvek ispostavi da je istina najjednostavniji put. Lažima prvenstveno ne žele da razočaraju sebe, pa tek onda druge ljude.

Urođeni nagon

Mnogi misle da su Ovnovi surovo iskreni jer žele da povrede nekog, međutim, to nije istina. Njihov nagon za govorenjem istine je urođen i oni smatraju da je svaka laž glupa i bespotrebna.

Možda vam je ponekada draže da čujete ulepšanu verziju neke priče, ali ako odmah saznate celu istinu, kasnije vas neće šokirati nezgodna iznenađenja i odmah ćete znati na čemu ste, što je zapravo cilj iskrenih Ovnova.

Izvor: Noizz