KAKO MOGU?! Ovi horoskopski znaci ne znaju za stres, kod njih je sve laganica!

Blago njima... Dok se neki od nas živciraju zbog najmanjih sitnica, ovi horoskopski znaci i u stresnim situacijama ostaju hladne glave.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Oni žive život punim plućima i veruju da je svaki problem moguće rešiti mirnim i opuštenim putem. Sledeća tri horoskopska znaka važe za najopuštenije. 

Strelac

Osobe rođene u znaku Strelca poznate su po svom avanturističkom i vedrom duhu. Vrlo jednostavno se prilagođavaju novom okruženju i ne zamaraju se tuđim problemima ni prošlošću, nego isključivo gledaju kako će budućnost učiniti što uzbudljivijom i pozitivnijom. 

 

Ribe

Ribe su prilagodljive poput kameleona. U koje god društvo dođu one se vrlo jednostavno uklope jer ih nije briga šta će drugi ljudi misliti o njima. Poštuju svačije mišljenje, ali ne boje se istaći vlastito. Problemima pristupaju vrlo otvorenog uma i smireno, što im pomaže da ih zaista i reše. 

Blizanci

Baš poput Strelaca, Blizanci su veliki avanturisti. Obožavaju izlaziti iz zone komfora i poprilično su neustrašivi, pa na baš svaku situaciju gledaju kao na novi izazov koji trebaju rešiti. Izuzetno su opuštene i prilagodljive osobe.

Izvor: srbija danas