HOROSKOP OTKRIVA: Zašto ste zaista i dalje sami

Zabavljanje, veza i pronalaženje pravog partnera mogu biti komplikovani iz mnogo različitih razloga. Ali, šta ako je jedan od tih razloga vaš horoskopski znak? Da, dobro ste čuli. Jedan od razloga zašto ste još uvek sami može se zasnivati na vašem horoskopskom znaku.

Foto: Buka Foto: Buka

Ovan

Vi ste sami, jer ste zastrašujući.

Ovnovi su Alfe, tako da je teško držati korak sa njima. Vi ste osoba koja ceni dela, a ne reči, tako da ćete opstati u vezi, samo ako vaš partner može da se prilagodi vašoj spontanoj prirodi.

Bik

Vi ste sami, jer hoćete da se skrasite i da se venčate.

Bikovi su lojalni, vole društvo, ali su pomalo osobenjaci i ući će u vezu samo ako vašem partneru ne smeta da vam obezbedi prostor kada vam je to potrebno.

Blizanci

Vi ste sami, jer ste svuda.

Blizanci su složeni, ali zbog njihove oštrine oni imaju tendenciju da budu nesavesni. Oni su nemirnog duha i ući će u vezu, samo ako je partner u stanju da ispuni njihovu zahtevnu prirodu.

Rak

Vi ste sami, jer imate problem sa poverenjem.

Rakovi vole da brinu o drugima. Prijatelji se često obraćaju vama kad god imaju problema ili se osećaju obeshrabreno. Ali, samo zato što uživate u društvu ljudi, ne znači da im možete verovati. Potrebno je mnogo poverenja, da bi ste se otvorili u potpunosti prema svom partneru.

Lav

Vi ste sami, jer imati ogroman ego, venčali bi se sa sobom da je to moguće.

Lavovi su poznati po svom avanturističkom duhu. Imate puno poverenja u sebe, jer vi znate da je samo nebo granica. Ali, vaša ponosna priroda može ponekad stati na put vašoj ljubavi. Vama odgovara osoba koja je otvorena da isprobava nove stvari, čak i ako ih se plaši.

Devica

Vi ste sami, jer ste izbirljivi.

Device su veoma analitičke i mogu lako svaku osobu pročitati kao otvorenu knjigu. Ali, zato što uvek koriste svoju logiku, a ne osećanja, pa često ostajete emocionalno uskraćeni. Odgovara vam partner koji će se nositi uspešno sa vašim intelektom i skeptičnim stavom.

Vaga

Vi ste sami, jer imate problema sa obavezama.

Vage vole uzbuđenje. One su u stanju da se presele na drugi kontinent i raduju se novim počecima. Ali, zbog vaše avanturističke prirode možda ćete imati problema da se skrasite. Vi ćete opstati sa partnerom koji prihvata da sve ide svojim tokom.

Škorpija

Vi ste sami, jer ste suviše komplikovani.

Iako su Škorpije strastveme, one imaju tendenciju da budu posesivne. Vi ste ambiciozni i nezavisni, ljubomorni i potencijalno možete postati manipulativni. Vama odgovara osoba koja će znati da održi korak sa vašom nepredvidivom prirodom.

Strelac

Vi ste sami, jer shvatate stvari zdravo za gotovo.

Poznato je da su Strelčevi optimisti. Imate veliko srce i vi pomažete svim prijateljima u nevolji, ali možete postati malo nemarni i uzimati stvari zdravo za gotovo. Vama odgovara partner koji nije dosadan i nema svrhu u životu.

Jarac

Vi ste sami, jer ne znate šta hoćete.

Jarčevi su veoma odgovorni. Vi ste lider i uvek brinete o svom partneru. Vama odgovara lojalan partner i ući ćete u vezu samo ako osoba previše ne zavisi od vas.

Vodolija

Vi ste sami, jer ste sarkastični.

Poznato je da su Vodolije pravi mislioci. Oni imaju veliko srce, ali preterano misle i ponekad imaju tendenciju da budu po strani, pa čak i odgovaraju sarkastično, pogotovo kada su ljuti. Vi ćete opstati u vezi samo ako vaš partner može da se izbori sa vašom buntovnom prirodom.

Riba

Vi ste sami, jer živite u svom svetu.

Ribe mogu da se prilagode svim situacijama i jako su kreativne. Brinu za druge, ali imaju tendenciju da budu prilično naivne. Vi ćete odabrati osobu koja može da deli sa vama vaše snove. Ipak... Ribe su sanjari pre svega.

Pin It
        

       

Izvor: zenskimagazin.rs