Da li ste među 5 odabranih: Karmička sreća dolazi u život ovih horoskopskih znakova

Evo koji su to srećnici i šta ih očekuje

Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Astrolozi kažu da će period od 4. do 10. februara biti sasvim poseban za 5 horoskopskih znakova, tačnije, predviđaju period kada u njihov život dolazi karmička sreća i neverovatna promena na bolje!

Evo koji su to srećnici i šta ih očekuje!

  

 RAK

Pripadnici ovog znaka mogu slobodno da počnu da slave, jer će njihova serija loše sreće i neuspeha u ovom periodu doživeti kraj. Zameniće je velika sreća na svim poljima!

Na polju karijere čeka ih impresivno dostignuće, priznanje i uspeh, a nadređeni će shvatiti koliko je dobro dati jednom Raku više slobode kada je u pitanju posao. To će uticati da pripadnici ovog znaka pokazuju još bolje rezultate nego ranije.

Kada je u pitanju ljubav, Rakovi će uživati bukvalno u rajskoj atmosferi okruženi ljubavlju i toplinom. Sudbinsko vreme za Rakove počinje 4. februara. Neće biti dugačko, ali će biti veoma, veoma srećno.

Lav

Vama će ovih nekoliko dana potpuno promeniti život. Za kratak period od 4. do 10. februara postići ćete neverovatne uspehe. Karmička sreća će vas pratiti na svakom koraku i šta god da namerite, odlučite ili uradite. Sve to ste vi zaslužili - dobrim delima koja ste velikodušno činili u prošlosti. 

Na poslu ćete biti i te kako primećeni, ali i nagrađeni. Imaćete podršku čitave svoje okoline. Ljubav će biti kao iz bajke, a i zdravlje je savršeno.

 

Devica

Retka i velika sreća čeka predstavnike horoskopskog znaka Device. Nestaće nesporazumi kojih je bilo, pogotovo u ljubavnom odnosu, i ustupiće mesto harmoniji.

Na poslu ćete dobiti zaslužena priznanja, zbog čega će vam i samopouzdanje porasti. Zbog toga ćete više verovati u sebe i nizati nove uspehe. Moguće je unapređenje i povišica.

Strelac

"Viša sila" je odlučila da u periodu od 4. do 10. februara maksimalno i zasluženo uživate u plodovima dosadašnjeg rada. Stiže vam i poveći finansijski dobitak u vidu povišice, nagrade ili nasledstva.

Sada možete da se opustite - vaša karijera ima veoma čvrstu podlogu. Vreme je da se više posvetite partneru i uživate u ljubavnoj harmoniji koju vam ovaj period donosi.

Ribe

U život Riba konačno dolazi svetlost i dugoočekivana sreća. Uspeli ste da zaslužite mnoštvo nagrada za koje vam karma sada vraća na najlepše moguće načine.

U ovom periodu možete da postignete mnogo, samo je važno da napravite dobar plan i da se po njemu upravljate. Veza koju sada otpočnete ili kojoj se lepo posvetite, trajaće zauvek i biće kao iz vaših najlepših snova.

Izvor: Stil