Pre desetak godina SVET SE DIVIO skromnoj domaćici koja se davila u dugovima: Danas je MILIONERKA, a iznenadiće vas KAKO IZGLEDA

Suzan Bojl zaradila je milione, a sada je otkrila kako ih je potrošila - pritom pokazavši i koliko se transformisala.

FOTO: PROFIMEDIA FOTO: PROFIMEDIA

Suzan Bojl, zvezda koja je osvojila svet u takmičenju "Britain's Got Talent" zaradila je u toku karijere oko 22 miliona funti. Suzan danas ima 58 godina, drži se dalje od javnosti, ali objavila je kako je potrošila pare i pokazalo se da je veoma štedljiva.

Iako je imala više nego dovoljno novca da sebi kupi vilu, Suzn se odlučila da ostane u svojoj maloj kućici. Ekstragavantne kupovine, otkrila je za "OK!Magazine", tek čekaju.

 

Kako je otkrila za ovaj list, najskuplja stvar koju je sebi kupila od svojih miliona je bunda, a pored nje kupila je i klavir.

Suzan Bojl ovih dana

SUZAN BOJL OVIH DANA FOTO: PROFIMEDIA

Ono na šta je takođe potrošila novac jesu časovi vožnje. Suzan oduvek želi da sedne za volan, ali nikako ne uspeva da položi vožnju. Ipak, ne odustaje i deo novca odvojila je i za polaganja.

Podsetimo, Suzan se povukla iz javnosti nakon što je shvatila da ne može da se nosi sa tolikom popularnošću i pritiscima javnosti.

  

Suzan je na vrhuncu svoje karijere dobila, između ostalog, i ceo tim profesionalaca kojima je zaduženje bilo da od domaćice naprave zvezdu. I odjednom se zaista Suzan pretvorila u zvezdu, uvek u najboljim komadima garderobe, sa sređenom frizurom i potpunim stajlingom.

Kada je izjavila da je nevina i da se nikad nije poljubila, popularnost joj je eksplodirala, a muškarci je redovno zvali, pa je bila primorana da stalno menja broj telefona.

Suzan Bojl

SUZAN BOJL FOTO: PROFIMEDIA

U večeri finala, dok je ceo svet bio uveren da je ona pobednica emisije "Britanija ima talenat", ona gubi i iste večeri završava u duševnoj bolnici. Izašla je sa dijagnozom depresije, a nakon izlaska iz bolnice otišla je u manastir u Škotskoj.

Od tada se slabo pojavljivala u medijima, a prošle godine objavila je da je spremna za povratak na scenu, međutim, osim jednog nastupa, ništa se posebno novo nije dogodilo.

Izvor: Žena Blic