Lepa glumica napustila muža i tri sina zbog - njega?! (FOTO)

Glumica Megan Foks (34) već nekoliko meseci uživa u romansi sa muzičarem Mašinom Gan Kelijem (30). Zbog njega, glumica se razvela od glumca Brajana Ostina Grina, sa kojim ima troje dece.

Megan Foks - foto: EPA/Paul Buck Megan Foks - foto: EPA/Paul Buck

Nakon vesti da je Megan napustila supruga zbog ovog muzičara, usledila je prava bura na internetu. Njeni fanovi nisu oduševljeni ovom vezom, a mnogi se pitaju šta je to videla na njemu i kako je mogla da ostavi Brajana.

Megan i Mašin upoznali su se pre godinu dana na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass" i ubrzo uplovili u vezu koja je prodrmala Holivud.

Iako je Brajan izjavio da su se sporazumno rastali, uhvaćeni su u laži - bivši bračni par povremeno se gađa otrovnim strelicama na Instagramu. Tako je nakon prve zajedničke fotografije uz koju je Megan napisala "Dečko toliko lep da boli. Moje srce je tvoje", uskoro uzvratio Brajan.

On je ubrzo nakon glumice na svom nalogu podelio fotografije svojih sinova: Noe, Bodija i Džurnija koje je dobio sa Megan, kao i najstarijeg Kasijusa iz prvog braka, napisavši komentar u kome jasno aludira na objavu bivše žene.

"Dečaci toliko lepi da boli. Moje srce je vaše", napisao je Brajan, a veza sa rečima Megan je i više nego jasna.

Stil/Wanted