Kada su se zavoleli on je imao 44, a ona samo 18 godina: Ova razlika u godinama mi odgovara, u mojoj porodici to je normalno

Andrea Bočeli i Veronika Berti upoznali su se na jednoj zabavi kada je ona imala samo 18 godina. Osvojio ju je kada joj je otpevao ariju.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Andrea Bočeli i Veronika Berti upoznali su se na jednoj zabavi kada je ona imala samo 18 godina. Osvojio ju je kada joj je otpevao ariju.

Slavni operski pevač Andrea Bočeli (61) i njegova 26 godina mlađa supruga Veronika Berti dane provode letujući s porodicom u italijanskom odmaralištu Portofinu.

Na luksuznu jahtu poveli su kćerku Virdžiniju (8) i Bočelijeve sinove iz prvog braka, pevača Matea (22) i pijanistu Amosa (25). Neko vreme svi su se kupali u moru, a potom su seli za sto dok je Andrea svirao klavir.

 

Supruga italijanskog slavuja Veronika privlačila je panju u minijaturnom, svetlucavom bikiniju u kojem je pokazala zategnuto telo. Inače, ona i Andrea u braku su od 2014., a zaljubili su se dok je Berti radila za pevača kao menadžerka. 

Foto: Profimedia

Svojevremeno je Bočeli ispričao kako je njihov brak započeo već kada su se upoznali na jednoj zabavi 2002. i kada je ona imala 18, a on 44 godine. On joj je odmah otpevao ariju, što je nju osvojilo. Godine kada je upoznao Veroniku Andrea se razveo od Enrike Cenzati (51), s kojom je dobio sinove.

"Svi su bili tamo i to je zaista bio divan trenutak. Bio je to najbrži početak neke veze jer smo se zbližili iste večeri", prisetio se Bočeli upoznavanja sa suprugom.

Nikada ga nije zabrinjavala velika razlika u godinama i objasnio je kako su velike starosne razlike tradicija u njegovoj porodici.

 

"Između mojih roditelja takođe je velika razlika. Uz to sam vrlo religiozan, a starosna razlika je nešto što često susrećemo u biblijskim brakovima", rekao je operski pevač. Dodao je kako je ono što ga najviše povezuje sa suprugom Veronikom upravo muzika.

Par je 2012. dobio kćerku Virdžiniju i to su proslavili zajedničkim izvođenjem ljubavne pesme "Qualche Stupido". Dve godine kasnije, 21. marta 2014. venčali su se u hramu Madone di Montenero u Toskani, a taj su datum odabrali jer je tada njihovoj kćerki bio rođendan.

Foto: Profimedia