Tanja je bila jedna od NAJLEPŠIH ŽENA bivše Jugoslavije: Glumica se sinoć pojavila u Beogradu i evo kako izgleda u 53. godini

Film "Ajvar" rediteljke Ane Marije Rossi koji je premijerno prikazan sinoć u Beogradu donosi nam priču o braku, ljubavi, preljubi, malim -običnim ljudima, a sinoćno događaj doneo nam je i nju, glumicu Tanju Pujin koja je važila za jednu od najlepših Jugoslovenki.

Foto: Youtube Printscreen Foto: Youtube Printscreen

Tanja Pujin je na premijeru "Ajvara" došla u neobičnoj crno- crvenoj kombinaciji sa upadljivim detaljima. Šarmantna glumica koja živi u Rimu, ali često dolazi u Beograd, ozarila je dvoranu osmehom.

  

Trendovi dolaze i prolaze, vreme ide pa se i mi menjamo sa njim, ali Tanjin osmeh ostaje isti, a sve ono što su joj godine donele ona dobro "nosi".

Tanja Pujin sinoć u Beogradu

TANJA PUJIN SINOĆ U BEOGRADU/Foto: RAS Srbija

Tanja je prvu ulogu ostvarila 1987, u filmu "Milan - Dar", gledali smo je i u"Oktoberfestu", ali i u velikom hitu "Hajde da se volimo".

Jedan njen film iz 1991. zove se "Holivud ili propast". Da se Tatjana oprobala u Holivudu, bio bi to veliki uspeh, propast nikako.

U "Suludim godinama", "Špijunu na štiklama" bila je veoma zavodilja. U seriji "Bolji život" imala je epizodnu, ali zapaženu ulogu Ciganovićeve ćerke . 

Izvor: Zena Blic