TAMARA GRUJIĆ SE NE ODVAJA OD LENKE, A EVO KAKO JE VASPITAVA: MOJA ĆERKA NE IDE U VRTIĆ, UŽIVA KAO RADOSNO SEOSKO DETE

Tamara je uspela da izbalansira obaveze na najbolji mogući način.

Foto: Kurir Foto: Kurir

Voditeljka Tamara Grujić 2019. godine rodila je ćerku Lenku.

Zbog prirode posla, Tamara i njen suprug Vuk nisu kod kuće po šest dana nedeljno, ali uprkos tome se ne odvajaju od ćerke.

Tamara je uspela da izbalansira obaveze na najbolji mogući način.

 

„Najviše trpi moj privatni život. Ne izlazim uopšte, nema me na gradskim dešavanjima, retke su prilike kada sam u gradu. Prijatelje i čujem telefonom, sada imamo i jasan dogovor da se organizovano viđamo dva do tri puta godišnje na kratkim putovanjima“, ispričala je Tamara jednom prilikom, a potom i otkrila kako se njena ćerka snalazi na terenu sa svojim roditeljima.

„Lenka ne zna za uobičajeno detinjstvo koje imaju deca u gradu. Ne ide u vrtić, nema ustaljen način života. Veoma rano je navikla da menja mesta boravka, da menja krevet u kojem spava, da konstantno upoznaje nove ljude, odnosno njihovu decu. Trudimo se da iz svih okolnosti izvuče najbolje. Vrlo dobro podnosi sve te promene, odlično izdržava duga putovanja kolima, ne traži non-stop da gleda u tablet, umemo lepo da se zabavljamo. Mislim da joj najviše smeta kad ne može da bude sa nama na gradilištu ceo dan jer mora da ide u krevet na dnevni odmor. Na gradilištu joj svi izlaze u susret, majstori joj prave igračke, juri životinje, zaista uživa kao zdravo i radosno seosko dete“, rekla je za Super TV Tamara, koja je zahvalna što je sve uspela da uskladi.

  

„Sumnjam da bih mogla da imam partnera koji nije sa mnom na terenu. Mi smo ipak više od 8 meseci godišnje van Beograda. Da ne govorim da ne bi postajala šansa da dete nije sa mnom. Ovako se zaista sve divno uklopilo“, zaključila je Tamara i istakla da priželjkuje proširenje porodice.