Tamara Grujić o povratku i radu sa mužem i detetu na setu: "NE VIDIM MANU U DOVOĐENJU BEBE NA POSAO"

Tamara otkriva kako će sada snimanja izgledati...

Na snimanju emisije, Tamara Grujić. Foto: Blic Na snimanju emisije, Tamara Grujić. Foto: Blic

Voditeljku, njenu ekipu i majstore čeka još šest epizoda ovog ciklusa, ali će rad na opremanju kuća sada izgledati drugačije zbog opreme i udaljenosti kojih moraju da se pridržavaju.

Voditeljka Tamara Grujić zajedno sa ekipom počinje novu sezonu emisija “Sa Tamarom u akciji”.

U devetoj sezoni popularnog šoa snimljeno je šest epizoda koje su emotivane i snimljene pre vanrednog stanja, a sada se snima još šest epizoda.

Tamara za “Blic” otkriva kako će sada snimanja izgledati.

   

- Naši majstori inače nose maske i zaštitne rukavice zbog vrste posla kojim se bavimo. Jedina je razlika što sada imamo maske za gradilište i maske koje je moja drugarica posebno dizajnirala da nosimo posle radnog vremena. Kada razgovaram sa sagovornica trudim se da budem udaljenija nego inače, ne kačimo “bubice” sagovornicima, već ton snimamo “pecaljkom”. Ne snimamo scene sa više od 5 sagovornika. Prosto, trudimo se da savete o predostrožnosti ispoštujemo koliko je u našoj moći da zaštitimo i sebe i druge – kaže Tamara i dodaje.

- Jedva smo dočekali da nastavimo snimanje. Susreli smo se sa jedinstvenom situacijom i nas je vanredno stanje iznenadilo kao i mnoge, prvi put smo započeli kuću koju nismo završili u predviđenom roku. Porodica u Opovu je dva meseca bila iseljena iz svog doma, na svu sreću, lokalna samouprava je porodicu smestila u hotel. Brinula sam kako zbog njih, tako i zbog čitave organizacije koja je morala da se stopira. Mi celu sezonu imamo veoma detaljno isplaniranu i dogovorenu, prosto, trebalo je sve odložiti, smeštaj, majstore, sagovornike za dvanaest epizoda.

Tamara se porodila na jesen prošle godine, a već u februaru nastavila je da radi sa sve bebom u naručju.

   

- Mi smo tada prvi put napravili pauzu od pet meseci u poslednje četiri i po godine koliko radimo ovaj posao. Kada smo nastavili posao, bilo je kao da smo napravili pauzu od mesec dana, toliko smo svi uigrani, trebalo je samo da uklopimo bebu u ustaljen ritam – priča Grujićeva i dodaje da se ćerkica navikla.

- Dok ne prohoda stvarno ne osećamo toliku promenu u snimanju. Ona ima svoj ritam spavanja i hranjenja koji uklapam sa zakazivanjem snimanja. Imamo “moto home” na snimanju, koja se njoj ne razlikuje u komforu od stana u Beogradu. Samo je na terenu još više na vazduhu. Iskreno da vam kažem manu za sada ne vidim. Bilo je problema u početku kada sam sa suprugom počela da radim, da uklopimo svoje radne navike, ali sada smo već ustaljen i dobro uigran tandem. Ne samo što se poznajemo dobro on i ja, već je cela ekipa gotovo nepromenjena u svom sastavu godinama. A za ovako osmomesečnu bebu mislim da je najvažnije da je sa roditlejima, gde god oni bili, tako da verujem da uživa više nego da je u jaslama. U stvari ja verujem da sam privilegovana što bebu mogu da vodim na posao.

Majstore pronašla za deset minuta

Voditeljka je na društvenoj mreži hitno tražila majstore za serijal koji je uveliko bio u toku, kako sama kaže brzo ih je pronašla.

- Tražili smo samo podopolagače. Toliko sam ponosna na moć koju naša emisija ima na društvenim mrežama. U roku od deset minuta od trenutka postavke oglasa, javilo nam se nekoliko ekipa – rekla je Tamara za “Blic”.