Svi je pamte kao Mariju iz "Žikine dinastije:" Evo kako danas izgleda i zašto se nikada nije vratila iz Londona (FOTO)

Izgled je promenila, ali svi je prepoznaju po širokom osmehu

Foto: Youtube Printscreen Foto: Youtube Printscreen

Jednu od glavnih uloga u "Žikinoj dinastiji" tumači Rialda Kadrić Šebek koja je u ovim ostvarenjima glumila lik Marije Todorović, a Marija i Boba su uloge koje su ljudi širom bivše Juge obožavali.

Glumica se nakon snimanja ovog serijala preselila u London, a jednom prilikom je otkrila da je imala samo 13 godina kada je prvi put stala pred kamere, u ovoj ulozi, te da joj je prvi poljubac u životu zapravo bio filmski.

   

- Pitanje je ko su Boba i Marija danas. Da li oni postoje i da li je njihova ljubav danas zabranjena i zašto. Mi smo tada živeli u jednom besklasnom društvu, a danas je to drugačije. Ja sam glumila da sam zrelija jer sam se našla u jednom svetu odraslih. Tu je bio moj pokušaj kako da izađem sa svim tim i da se ta strepnja ne vidi. Mene je film otkrio za moje vršnjake koji su govorili: "To je jedna dobra, popularna ženska". Imala sam trinaest godina kada sam glumila. Nekako sam izašla na kraj sa tim. Prvi put sam se u životu poljubila pred filmskim kamerama. To mi je bio prvi pravi poljubac - ispričala je svojevremeno Rialda.

Foto: Printscreen You tube ExYu Show

Ona je devedesetih godina 20. veka doživela porodičnu tragediju, kada joj je preminula majka, što joj je veoma teško palo.

  

- Bila sam u Londonu na usavršavanju jezika. Tog 16. januara 1991. godine, kada je počeo rat u Zalivu, moja majka je iznenada preminula na ulici u Beogradu. Sedela sam u stanu u Londonu, gledala vesti, slušala o početku rata, kada me je zatekla ta vest. Aerodrom je bio zatvoren i nisam imala načina da se vratim kući. Jako sam bila vezana za svoju majku, a pošto nje više nije bilo, a rat i u bivšoj Jugoslaviji širio se celom zemljom, rešila sam da se vratim u London i tamo počnem neki novi život - ispričala je Rialda, koja je danas analitički psihoterapeut.

Foto: Printscreen You tube ExYu Show

Izvor: Stil