SKANDALOZNO: Pevači krili vanbračne sinove decenijama!

Dok su se suprugama kleli na vernost, u zenitu slave Šaban Šaulić, Marinko Rokvić i Hari Varešanović sejali su decu po svetu

Foto: Blic.rs Foto: Blic.rs

Dok su se suprugama kleli na vernost, u zenitu slave Šaban Šaulić, Marinko Rokvić i Hari Varešanović sejali su decu po svetu.

Na estradi skoro da nema popularnog pevača koji je veran samo jednoj ženi. Uz estradni poziv idu instant veze sa obožavateljkama koje su spremne na sve da osvoje omiljenu zvezdu.

Na estradi skoro da nema popularnog pevača koji je veran samo jednoj ženi. Uz estradni poziv idu instant veze sa obožavateljkama koje su spremne na sve da osvoje omiljenu zvezdu.

Onima koji su slobodni to donosi titulu mačo muškarca, dok oženjenima diže samopouzdanje. Pravi problemi nastaju ukoliko se zaigraju previše, kao što je to bilo u slučaju nekoliko estradnih zvezda, pa su u zabranjenim vezama dobili i sinove, koje su krili decenijama od sveta, ali i od žene s kojom žive pod istim krovom. 

Uprkos svemu, pojedini su uspeli da ubede supruge da su se promenili i da im je ipak najvažnija porodica koju su zajedno stvorili. Šaulić je nedavno šokirao javnost priznanjem da sa ljubavnicom ima vanbračnog sina koji danas živi na rubu egzistencije. 

- On nije rođen iz ljubavi - priznao je Šaban za „Skandal“.

Marinko je pored sinova Nikole i Marka, koje mu je rodila supruga Slavica, priznao i sina Darija, kojeg je dobio iz jedne ljubavne afere. 

- Ne kajem se. Ja sam njega priznao, on danas živi u Kanadi, oženio se Portugalkom, postao sam deda, a imam i unuka Romea - rekao je Rokvić.

Iako u prvi mah izgleda povučeno, ni Hari Varešanović nije bio veran prvoj ženi, te je mimo braka dobio sina Maka. 

- Divno je dete i viđamo se kad sam u Sarajevu - rekao je Hari.

(Izvor: Blic.rs)