Retko ko zna da je OVAJ GLUMAČKI PAR U BRAKU: On je kum Slobode Mićalović, ona ćerka velikog glumca - njihova LJUBAV TRAJE VEĆ 14 GODINA, iako im prvi susret nije obećavao

Glumica Zorana Bečić i glumac Igor Đorđević u braku skoro 14 godina. Roditelji su dve ćerke - Petre i Blanke.

Retko ko zna da je OVAJ GLUMAČKI PAR U BRAKU: On je kum Slobode Mićalović, ona ćerka velikog glumca - njihova LJUBAV TRAJE VEĆ 14 GODINA, iako im prvi susret nije obećavao FOTO: ZORAN LONČAREVIĆ / RAS SRBIJA

Glumica Zorana Bečić i glumac Igor Đorđević u braku skoro 14 godina. Roditelji su dve ćerke - Petre i Blanke.

Glumica je otkrila da ju je suprug Igor osvojio romantikom, a kako bi drugačije glumac mogao da opčini svoju koleginicu, navodi Blic.

- Ume da bude vrlo romantičan, često me iznenadi bez ikakvog razloga. Svako jutro jutro mi kuva kafu i pušta me da duže spavam - naglašava Zorana.

Ona je u jednom intervjuu za "Gloriju" govorila o svom braku.

 

- Koji god posao da radiš, ako s nekim živiš, deliš te stvari s njim, to je potpuno normalno. U Igora imam najviše poverenja. On je moj životni oslonac u svakom pogledu i svaka odluka koju donosimo je zajednička, promišljena. To se odnosi i na uloge i na zajednički rad. Najvažnija mi je njegova kritika. Ukoliko postoje iskrenost i dobra saradnja u braku, veliko razumevanje između ljudi i poštovanje prema profesiji svog partnera, onda je sve mnogo jednostavnije. Mi smo 12 godina u braku, veoma dobro se poznajemo i uhodani smo, svako zna svoje obaveze, raspodelu posla, u zavisnosti od opterećenosti tokom dana. Kad Igor ima previše obaveza, zna se šta ja preuzimam, i obrnuto, jedno drugome maksimalno izlazimo u susret.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sloboda i Dragana Mićalović (@sloboda_dragana_micalovic) on Jan 30, 2019 at 9:10am PST

Igor i Zorana upoznali su se na jednoj žurki kao studenti. Igor je šest puta tokom večeri Zoranu pitao kako se zove, izgovarajući se da ima lošu memoriju. 

Lepa crnokosa koleginica odgovorila mu je u dva navrata, a ostatak večeri ga je ignorisala. Ipak, Igor je bio uporan i prilikom jednog od narednih susreta počeo je da je “muva”.

 

Zorana Bečić poznata je kao neko ko za sebe kaže da je kao glumica uspela iz inata, nakon što joj je na Akademiji u Sarajevu rečeno da je previše mlada i nesigurna da bi mogla da pliva u glumačkim vodama.

Međutim, ova dama specifičnog izgleda, skupila je hrabrosti i nastavila dalje. Došla je u Beograd i ponovo okušala sreću na Akademiji dramskih umetnosti. Prošla je prijemni i upisala Akademiju u klasi profesora Predraga Bajčetića. U njenoj generaciji bile su sa Sloboda Mićalović, Katarina Radivojević i Marija Vicković.

Zoranu Bečić, koju publika zna po ulogama “Mala noćna muzika” i po serijama “Jagodići” i “Zvezdara”, potiče iz umetničke porodice. Ćerka je poznatog sarajevskog glumca Zorana Bečića i pozorišnog kostimografa Vanje Popović.

- Uvek sam imala podršku od mojih roditelja. Imala bih je i da sam nešto drugo izabrala. Mama me je spremala za prijemni, a tata je bio supervizor - jednom prilikom je otkrila Zorana. Diplomirala je u roku i odmah se bacila na traženje posla.

Odmah je primetio reditelj Dejan Zečević koji joj je ponudio ulogu u filmu “Mala noćna muzika”. Zorana kaže da je zbog uloge u ovom ostvarenju i dan danas prepoznaju na ulici.

- Pozorište više volim zbog porodične povezanosti sa tom ustanovom, ali i zbog uzbuđenja i publike. Film ima nešto posebno jer kad ga jednom završite nema popravke. Serije su druga vrsta rada. Imate mogućnost da razvijate lik na duže staze i da ga menjate. -

Igor Đorđević je poznat po ulozi u "Korenima" i malo je poznato da je kum Slobode Mićalović.