Poznata srpska voditeljka pobedila karcinom pankreasa, pa slikom iz bolnice naterala suze na oči (FOTO)

Poslala snažnu poruku...

Foto: Instagram Foto: Instagram

Poslala snažnu poruku...

U septembru 2018. godina voditeljka Biljana Obradović u javnosti je rekla kako je dobila bitku sa karcinomom pankreasa.

Voditeljka je tada otvoreno pričala o tome da je uvek vodila zdrav život, a da je ovog neprijatelja otkrila na rutinskom pregledu.

    

Međutim, skoro dve godine kasnije, podelila je fotografiju iz bolničke postelje i otkrila detalje iz tih dana koje javnost nije znala. U emotivnoj poruci prepričala je kroz šta je sve prolazila tih dana, dok su samo njeni najbliži članovi porodice znali da je u bolničkoj postelji.

Foto: Instagram

- Postoje stvari koje se nikad ne zaboravljaju, a to je kada gledaš kroz prozor i dao bi sve na svetu da siđeš dole i sedneš sa svim onim ljudima za koje ni ne znaš ko su... Da osetiš ukus kafe, koju ne smeš da piješ ili pukneš od sreće kada ti kažu da danas možeš da doručkuješ malo kiselog mleka koje si toliko čežljivo tražio pogledom svih prethodnih dana, a nisi smeo, a da si kod kuće možda ga ne bi ni pogledao... A on ti u onom plehanom tanjiru izgleda kao najlepša torta... A onda nema srećnijeg od tebe kada si trećeg dana uz divne sestre uspeo da napraviš tri metra hodajući od svog kreveta... - ispričala je Biljana, a potom dodala zašto je važno poštovati sve mere koje predlažu stručnjaci u vandrednoj situaciji.

Foto: Instagram