Posle mnogo vremena Bjela sa prelepom ćerkom u javnosti: Mia se pojavila u crnoj, uskoj haljini i sve oduševila svojim izgledom

Dragan Bjelogrlić(56) se pojavio se u javnosti sa svojom prelepom čerkom i svi su sa oduševljenjem gledali u njegovu naslednicu! Njihov izlazak ispratio je Telegraf.

Posle mnogo vremena Bjela sa prelepom ćerkom u javnosti: Mia se pojavila u crnoj, uskoj haljini i sve oduševila svojim izgledom Foto: ATA Images

Dragan Bjelogrlić(56) se pojavio se u javnosti sa svojom prelepom čerkom i svi su sa oduševljenjem gledali u njegovu naslednicu! Njihov izlazak ispratio je Telegraf.

Mia (23) je sa ponosnim ocem prisustvovala jednom gradskom događaju, a s obzirom na to da njena pojavljivanja u javnosti nisu česta, bilo je iznenađenje videti je na jednom takvom zvaničnom okupljanju.

Lepa Mia došla je u crnoj, uskoj haljini, crnim ravnim čizmicama, kožnoj jakni, a crnu kombinaciju upotpunila je crvenom ogrlicom.

 

Često se govori o tome je da je Mia vredna, mlada devojka koja je od tinejdžerskih dana pristalica toga da zaradi svoj dinar, da se školuje i da samostalno mimo oca i majke Maje prokrči svoj put u životu.

Mia je svojevremeno radila kao hostesa, nakon Treće beogradske gimnazije izabrala je Fakultet političkih nauka, smer Međunarodni odnosi, bavi se modelingom, a često je viđamo i u kampanjama poznatog domaćeg brenda.

izlazak-bjele-sa-cerkom 770

Bjela sa ćerkom, prošle noći u Beogradu, Foto: ATA Images

Svojevremeno, veliku pažnju privukao je Bjelin intervju za Nedeljnik, čija su osnova bila upravo ćerkina pitanja koja mu je tom prilikom postavila.

"Da li će i meni ceo život ‘seljačine’ određivati šta je dobro a šta ne? Jesu li za njih već unapred rezervisani skupoceni automobili i luksuzni separei, a za ostali svet tramvaji, autobusi i zadimljeni bircuzi sa klekom i lozom? Da li je ta podela završena, tata?", pitanja su koja je Mia postavila ocu.

Kako je tada rekao, odgovor joj nije dao jer se, kako je naveo, strahovao "da bi danas mogla da mi postavi još mnoga pitanja na koja ne bih znao da joj odgovor dam".

- Jedino što bih možda mogao da joj prenesem svoju impresiju da od 1991. godine živimo u ‘stalnim tranzicijama’. Ona devedesetih nas je iz socijalizma odvela u ratove, stradanja i raspad. Petooktobarska je trebalo da nas odvede u Evropu i demokratski svet. Stala je na pola puta, pojela samu sebe, i dobar deo nas. Ova sadašnja ‘tranzicija’ mi je najmanje jasna. Šta ona želi? Kuda nas ona vodi? Ka demokratiji i civilizovanom društvu sigurno ne. Kuda idemo, to ne verujem da iko zna… Ja mogu samo da slutim, a te slutnje me veoma plaše - rekao je tada Bjelogrlić.