Ovo je SUPRUGA NEBOJŠE DUGALIĆA: Glumac se sinoć pojavio sa ženom i za tren smo shvatili da su JEDNO ZA DRUGO

Glumac, reditelj i profesor glume podržao je sinoć kolege.

Foto: Marko Jovanović Foto: Marko Jovanović

Nebojša Dugalić pojavio se sinoć u Beogradskom dramskom pozorištu. Imao je poseban povod za to - predstava "Let iznad kukavičijeg gnezda" izvedena je 200. put (premijera je bila 2005. godine).

- Danas je retkost da nešto traje toliko dugo, ali kad traje, to je dokaz da je čovek u životu uradio nešto trajno. Ja sam nekoliko puta doživeo ovakve jubileje. Sprema se i 300. izvođenje kabarea "Da, to su bili dani". Delim radost svojih kolega i jako mi je drago kad vidim da je neko dobacio do takve brojke", rekao je za "Ženu" Nebojša Dugalić koji je na jubilarno izvođenje predstave u kojoj igraju Dragan Bjelogrlić, Slobodan Boda Ninković, Milica Zarić ... došao sa suprugom Draganom, takođe, glumicom.

 

Prilike da se bračni par Dugalić vidi u javnosti su veoma, veoma retke, a čim ih vidite zajedno, shvatite da su jedno za drugo... Njih dvoje su poput onih parova za koje se govori: "pristaju jedno uz drugo", "izgledaju veoma skladno".

Nebojšsa Dugalić sa suprugom Draganom
NEBOJŠA DUGALIĆ SA SUPRUGOM DRAGANOM FOTO: PETAR DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA

I dodajemo, Dugalići izgledaju kao divan par. Oni su i u grupi rekordera javnih ličnosti kada je broj dece u pitanju - Dragana koja je zbog porodice glumu stavila u drugi plan i Nebojša imaju petoro dece.

Rado su pozirali za naš portal, a onda je Dugalić nastavio sa pričom o glumi i jubilarnim predstavama:

 

- Obično se ljudi potrude da to jubilarno izvođenje bude drugačije, ali to često ne zavisi od naše odluke nego od trenutka. Međutim, pošto taj trenutak najčešće podrže bliski ljudi, koji dolaze na jubilarne predstave, onda se takav momenat i desi pa to izvođenje bude sjajno.

U predstavi "Let iznad kukavičjeg gnezda" u centru je priča o borbi protiv sistema i borbi za slobodu.

- Teško je izboriti se za ljudsku nezavisnost bez obzira na to čime se bavimo. Ali to je možda i naš najvažniji poziv svetu i spletu raznih uslovljenosti sačuvamo ono što jesmo i za šta smo rođeni", prokomentarisao je glumac svoju ličnu borbu za slobodom.

Nebojša Dugalić, glumac iz Kraljeva, diplomac FDU-a (dplomirao j u klasi Vladimira Jevtovića), i sam je igrao na sceni BDP-a, a oprobao se i kao pozorišni režiser ("Višnjik", "Sluškinje", "Ženski razgovori").

U serijama "Žigosani u reketu", "Moja generacija", "Državni službenik" zabeležio je neke od novijih uloga, a 2020. gledaćemo ga u "Strahinji".

Izvor: Zena Blic