Nataša Ninković je dve decenije u braku sa BOGATIM BIZNISMENOM, a zbog njega se odrekla VELIKE ŽIVOTNE PRILIKE!

Nataša Ninković je jedna od naših najpoznatijih glumica, a na jednom događaju se pojavila sa suprugom Nenadom Šarencom zbog kojeg je davno odbila ponudu koja je stigla iz Holivuda.

foto: Rajko Ristić foto: Rajko Ristić

Nataša i Nenad su više od 20 godina u braku

Par ima dvoje dece

Zbog supruga je odbila čuvenog američkog reditelja

U pitanju je biznismen Nenad Šarenac sa kojim je u braku 22 godine, a imaju blizance Luku i Matiju.

- Bila sam klinka i u početku brak tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku - kazala je svojevremeno glumica.

   

Nataša je u intervjuu za "Blic" pre nekoliko godina otkrila da je odbila američkog reditelja Olivera Stouna upravo zbog svog supruga.

- Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Tada sam ga videla poslednji put. Pokazala sam mu Narodno pozorište, zapravo scenu gde igram, grad... Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vredno, pa sam odlučila da ne pokušam u Americi...

Na večeri u Skadarliji upoznao je mog Nešu. Pitao me je da li je i on jedan od razloga zbog kojih sam odlučila da igram u Beogradu i ja sam mu odgovorila „naravno” - rekla je Nataša Ninković.

Izvor: alo.rs