Naša glumica nikad ne dovodi goste u svoj dom, a razlog za to je baš TUŽAN: "U KUĆU NE PUŠTAM NI SESTRE NI BRATA"

Glumica Eva Ras iskreno je priznala da ne dovodi goste u kuću, čak ni najbliže članove porodice.

FOTO: SCREENSHOT TV PINK / SCREENSHOT FOTO: SCREENSHOT TV PINK / SCREENSHOT

Glumica Eva Ras iskreno je priznala da ne dovodi goste u kuću, čak ni najbliže članove porodice.

Eva navodi da za to ima jak razlog - kako kaže, ona je ožalošćena majka i udovica, i u njenom domu nema mesta za zabavu.

  

- Ja nikoga u moju kuću ne puštam. Ni moje rođene sestre, ni brata, ni nikog. Smatram da je kuća svetinja i pošto sam ja ožalošćena majka i udovica, u mojoj kući ne može da se zaboravi i da se zabavlja. Ali, oni koji nisu ožalošćene majke i nisu udovice, neka otvore sva svoja vrata i neka primaju sve - rekla je glumica za Alo.rs.

Eva se trudi da svakodnevno bude aktivna, a u to spada i uređenje doma.

Eva Ras

FOTO: MITAR MITROVIĆ / RAS SRBIJA

- Moji su svi dani isti. Ja jako mnogo radim. Moji dani su svi isti jer sam ja ljuti protivnik potcenjivanja starosti i svim starim ljuidima sa kojima dolazim u kontakt kažem - nemojte da legnete u krevet i da čekate da umrete. Bog će vam odrediti kad ćete umreti! Vi se trudite da radite, ako ništa drugo, da unucima napravite uštipke, palačinke... Ako nemate unuke da operete prozore, jer i ti prozori su deo vašeg života. Da zalijete cveće na balkonu. Da prošetate pijacom. Da odete do Dunava, ako ste u Beogradu. Dunav već hiljadama godina protiče ovuda i zaslužuje da ga volite - ispričala je glumica.

Izvor: Blic