Nada Macura je smršala 8 kilograma - evo kako

Doktorka Nada Macura, koja svakodnevno obaveštava javnost o radu Hitne pomoći, pre nekoliko meseci podvrgnuta je specijalnom režimu ishrane, zbog čega se oseća bolje i već je smršala 7-8 kilograma.

 Foto: D. Živančević Foto: D. Živančević

- Ne bih da otkrivam o kakvoj dijeti je reč, jer ne bih nikoga da reklamiram, ali mogu da kažem da sam po prvi put zadovoljna, jer su rezultati vidljivi. Toplo preporučujem svima koji žele da koriguju ishranu, to jest da isprobaju neku dijetu, da je uspeh zagarantovan, ukoliko zaista žele da smršaju. Sve polazi iz glave. Tada ste vi svoj lekar, svoj nutricionista - kaže Nada ohrabrujućim tonom.

Ipak, otkrila je neke detalje svog režima ishrane.

- U principu, ja nisam drastično promenila ishranu od one koje se već dugo pridržavam. Retko večeram, unosim dosta voća, dosta povrća, kao i dosta tečnosti. Ono što je važno ovog puta je da sam konačno batalila gazirane napitke, grickalice i slatkiše. Žudim za nekom tortom, za nekim kolačima - požalila nam se portparolka.

Macura je u razgovoru za "Alo" priznala da bi volela da liniju dotera i vežbanjem sa pop pevačicom Anom Nikolić, sa kojom je imala medijski sukob pre oko godinu dana.

Pin It

 

Izvor: 24sata.rs