Ljudi su sumnjali u brak Željka Bebeka i Ružice: KAD SU SE ZAVOLELI NJOJ JE BILO 18, A NJEMU 52 GODINE

Željko Bebek zavoleo je 4 decenije mlađu ženu, koja mu je postala supruga, a danas uživaju u slkladnom braku.

Kako je Željko Bebek zavoleo 4 decenije mlađu suprugu, Foto: Facebook / Zeljko Bebek Privatno Kako je Željko Bebek zavoleo 4 decenije mlađu suprugu, Foto: Facebook / Zeljko Bebek Privatno

Slavni muzičar Željko Bebek iza sebe ima 3 braka i veoma bogat ljubavni život. Danas uživa u skladnom braku sa 34 godine mlađom Ružicom, uprkos tome što mnogi nisu verovali da će njihova ljubav opstati.

 

Prvi brak bio je sa Spomenkom sa kojom ima ćerku Silviju, a drugi je sa Sandrom koja mu je rodila ćerku Bjanku. Međutim, 2002. godine stao je na ludi kamen sa Ružicom, dok su 2003. godine dobili sina Zvonimira, a samo dve godine kasnije ćerku Katarinu.

Kada su se zaljubili, Ružici je bilo 18, a Željku 52 godine što je bilo jedina potencijalna prepreka njihovoj vezi. Međutim, ljubav je pokazala da ne poznaje granice.

 Željko Bebek sa suprugom Ružicom

Željko Bebek sa suprugom Ružicomfoto: Kurir / Dragan Kadić 

U početku su bili u tajnoj vezi jer su se plašili da će ih okolina osuditi. Željku je bilo bitno da ga ćerke razumeju i da Ružicu ne posmatraju kao konkurenciju. Tvrdi da je jednom vozio 400 km/h samo da bi je video, a o posledicama je kasnije razmišljao.

 

- Ona je ulaskom u moj život potpuno promenila sve. Bez obzira što je ona bila mlada i još nije ni fakultet završila ili mene koji sam tada bio iskusni vuk u karijeri rock 'n' rolla, videlo se da sam se dovoljno smekšao da život počnem drugačije gledati - rekao je Bebek za In Magazin.

- Da mi je naišla kad sam imao 18 godina, bili bismo danas 50 godina u braku, no nije naišla tad, ona se rodila kad sam ja objavio pesmu 'Bitanga i princeza'. Negde u višim sferama odlučeno je da se mi moramo sresti - dodao je u razgovoru za IN Magazin.

 

Svi su sumnjali da će veza uspeti

- Ja sam bila jako mlada, imala sam tek 18 godina kad smo se mi upoznali i kroz neko druženje zajedničko shvatili smo da odgovaramo jedno drugom. To je bilo vreme kad nije bilo ni mobilbog, još kad smo se znali čuti na telefon, kad bi on mene nazvao kući ili pošalje s puta razglednicu, to su bili dugi telefonski razgovori i tako smo nakon nekog vremena shvatili da je lepo tako - kaže Ružica.

Kaže da su njenii roditeli podržali njihovu vezu i od početka im pomagali.

-Željko je išao to reći tati, ali prihvatili su to, sve skupa ispalo je najbolje moguće. Moji su nam roditelji jako puno pomagali kad su deca bila mala. Mi smo uvek puno putovali, a deca su bila kod njih. Mislim da se sve posložilo kako treba - zaključila je, piše Index.hr.