Komšinica kakvu samo možete poželeti: Tanja Bošković RENOVIRALA CELU ZGRADU, uložila hiljade evra, odužila se komšijama, a evo šta je pozadina priče

Komšinica, kakvu samo možete poželeti! - ovim rečima opisuju slavnu glumicu Tanju Bošković njene komšije na Voždovcu.

Tanja Bošković, Foto: Dado Đilas Tanja Bošković, Foto: Dado Đilas
Naime, Tanja je rešila da proširi stan u kome živi sa ćerkom Lanom, a kako su joj komšije izašle u susret i dozvolile da iskoristi njihove zajedničke prostorije, glumica im se pristojno odužila.

- Istina je, Tanja već neko vreme živi u stanu na poslednjem spratu zgrade. Tu je jedno vreme bio samo njen stan i zajedničke prostorije poput vešernica, pa je zato došla na ideju da proširi svoj dom i njemu pripoji te prostorije. S obzirom na to da ih niko ne koristi, a njoj i ćerki treba više prostora, brzo je postigla dogovor sa ostalim stanarima u zgradi - otkriva izvor upućen u celu priču i dodaje:

- Tanja se sve dogovorila sa upravnicom zgrade, a kako je trebalo da se zameni kompletna stolarija u zgradi, odmah je bez oklevanja prihvatila da ona finansira renoviranje. Vrlo brzo je sve dogovoreno, a ona je bez oklevanja dala novac i platila menjaje svih zajedničkih prozora i ulaznih vrata u zgradi, što nije bilo nimalo jeftino.

 

S obzirom na to da bi za zamenu jednog prozora i velikih ulaznih vrata u najpovoljnijoj varijanti treba platiti od 500 do 1.000 evra, Tanja je za renoviranje zgrade dala nekoliko hiljada evra.

- Celo renoviranje dogovoreno je sa upravnicom zgrade, pa su zajedno našle majstore koji će za povoljnu cenu da urade kompletno renoviranje. Tanja svakako nije pravila pitanje oko novca, jer je bila jako zahvalna što su joj komšije odobrile da proširi svoj stan - kaže izvor blizak glumici i dodaje:

Tanja Bošković
FOTO: DEJAN BRIZA / RAS SRBIJAanja Bošković

- Njoj mnogo znači da ona i ćerka imaju dovoljno prostora za sebe, a kako su navikle na ovaj deo grada, nisu želele da se sele, već im je bilo mnogo lakše da prošire ovaj stan. 

Tanja već nekoliko godina živi u pomenutom stanu sa ćerkom Lanom, a neretko im u goste dolazi i sin Đorđe.

- Ja sam se skoro uselila u zgradu, pa ih ne znam lično, ali ih često viđam. Stvarno su jako ljubazni, pogotovo njena deca. Vidi se da su divno vaspitani. Unosili smo stvari pre par dana ovde, oni se uvek ponude da nam pomognu i nešto ponesu uz stepenice. Nisam sigurna da li i sin živi tu, ali baš ga često viđam u zgradi - kaže nam komšinica i otkriva:

 

- Nisam upoznala Tanju lično, ali sam od nekih komšija čula da je ovde svi jako poštuju, da je vrlo srdačna i da uopšte ne glumi neku zvezdu. Sasvim je prirodna i normalna. Takođe neke od starijih komšija često piju kafu sa njom.

Ovim povodom smo pozvali Tanju Bošković, ali ona nije želela ništa da komentariše.

Tanja Bošković sa ćerkom Lanom
FOTO: VESNA LALIĆ / RAS SRBIJA

Tanja Bošković sa ćerkom Lanom

Ćerka nasledila mamin talenat za glumu

Ćerku Lanu i sina Đorđa glumica Tanja Bošković dobila je u braku sa rediteljem Dejanom Karaklajićem, a iako se sin odlučio za političke nauke, ćerka je krenula maminim stopama. Tanja i Lana zajedno su glumile u prvom srpskom 3D filmu “Peti leptir” 2014. godine, a Lana je jednom prilikom istakla da joj se roditelji nikada nisu mešali u karijeru.

- Mama mi je uvek govorila kako moram da pronađem svoj put u životu. Da sledim svoje želje i snove. Kada sam mami rekla šta ću da studiram, samo mi je kratko rekla: „Dobro, to je tvoj izbor i ti ćeš se nositi s njim u životu”. Na snimanju „Petog leptira” deo tih snova se ostvario - rekla je svojevremeno Lana, koja sada igra u nekoliko pozorišnih predstava.

Izvor: Blic