JELENA I ŽIKA: SVE SU POKUŠALI KAKO BI SE OSTVARILI KAO RODITELJI, A EVO ŠTA MISLE O USVAJANJU

Popularni dvojac koji čine Jelena i Žika Živanović već skoro 30 godina poslovno sarađuju dok su u braku više od 10 godina!

JELENA I ŽIKA ŽIVANOVIĆ • SCREENSHOT JELENA I ŽIKA ŽIVANOVIĆ • SCREENSHOT

Iako je grupa " Zana" doživela mnogobrojne promene jedna od većih je bila kada su tada pevačica Jelena Galonić i Žika Živanović priznali da su u vezi, a ubrzo nakon toga tu vezu i ozvaničili.

Iako nisu medijski eksponirani posvetili su se autorskom radu pa su zaslužni za veliki broj hitova ali se u današnje muzičke trendove apsolutno ne uklapaju pogotovo što su simbol pop muzike koja gotovo da je iščezla.

  

Nakon više od decenije braka i dalje je neizostavno pitanje o roditeljstvu dok Jelena to komentariše:

- Naravno da smo probali sve, ali ne želim da na taj način privlačim pažnju, to su lične stvari, i želim da se zadrži na tome. Znam šta znači voleti dete, ali voleti svoje dete ne znam šta znači jer ga nikad nisam imala, a ono što nemaš ne znaš da li ti fali, piše svojevremeno "Blic".

Iako se pričalo da će bračni par Živanović uskoro usvojiti dete, Jelena kaže da sa partnerom nije planirala skoro usvajanje, kao i da je taj proces u Srbiji vrlo mučan.

Ljubavna priča Jelene i Žike počela je davno, dok su bili samo kolege u bendu. Jelena kaže da su od početka veze pravili kompromise.

- Nas dvoje smo počeli kao prijatelji, tako da je kompromis bio neminovan. Kad smo uplovili u bračno-ljubavne vode, već smo se dobro iskalili. Sve ono što nam se ne sviđa kod onog drugog uspeli smo da akumuliramo i da živimo sa tim. To je glavni uspeh opstanka dvoje ljudi - ispričala je tada Jelena.

Žika iz prvog braka ima dve ćerke, Tamaru i Mariju koja se pre dve godine udala za ekonomistu Dušana Savića, sa kojim ima sina Filipa.

Izvor: Pulsonline