JEDINA ŽIVOTNA TUGA TANJE BOŠKOVIĆ (66): Bog mi nije dao dar da budem udata!

Uprkos dugogodišnjoj i veoma uspešnoj glumačkoj karijeri, srpskoj glumici Tanji Bošković nedostajale su neke stvari u životu, a jedno joj nikako nije išlo od ruke.

FOTO: DEJAN BRIZA / RAS SRBIJA FOTO: DEJAN BRIZA / RAS SRBIJA

Kako sama kaže - nije imala sreće u ljubavi.

"Nekad sam jako patila što su me frajeri ostavljali brzo, bez objašnjenja. Mislila sam da sam dosadna i najgora na svetu kad me niko ne voli. U stvari nisu me voleli onako kako sam očekivala: bezuslovno i do kraja života", objasnila je glumica jednom prilikom.

 

"U partnerskoj ljubavi slabo imam iskustva. Ja sam zaista zaljubljena u pozorište. Jednom kad sam prosila jednog od svojih momaka, odbio me je rečima da sam ja udata za pozorište i da i ne pokušavam da se udajem. Dobro sam ga shvatila i iz toga izvukla naravoučenije. Nisam se mnogo ni petljala s tim. Celo svoje srce, svu svoju emocionalnost mogla sam da zaposlim u pozorištu i na filmu, i više mi ništa drugo nije bilo ni potrebno", rekla je 65-godišnja glumica u jednom intervjuu.

*foto: Kurir / Damir Dervišagić

"Meni je žao što nisam uspela da bivam udata. Prosto mi nije Bog dao taj dar, dao mi je druge darove. Na tome sam beskrajno zahvalna. A ovo nisam umela", bila je iskrena Tanja.

Glumica iz veze sa rediteljem Dejanom Karaklajićem ima sina Đorđa i ćerku Lanu.

Izvor: stil.kurir.rs