JA SAM, BRE, ZASLUŽILA DA ŽIVIM: Dei je tokom jedne operacije srce u potpuno STALO, ali nije se dala

Dea Đurđević otkrila je da joj je tokom jedne od zahtevnih operacija koje je imala posle stravične saobraćajne nesreće srce bilo u potpunosti stalo. Ono što je presudilo bila je ogromna volja, te vera u dobro i bolje sutra. 

Foto: Screenshoot Pink Foto: Screenshoot Pink

"Ja sam to skoro rekla kada su me pitali: 'Kako si znala da ćeš da preživiš?', ja sam, bre, zaslužila da živim! Kada sam preživela tu drugu operaciju, tada je bio strašan pritisak na pluća... Tada sam prestala da dišem, srce je negde prestalo da radi... Ja kada sam se probudila rekli su: 'Evo ga čudo!', a ja sam im rekla: 'Šta ste mislili, da neću da preživim? Šalite se sa mnom", ispričala je voditeljka, a onda progovorila i o navodnom tajnom venčanju. 

  

"Mi smo tako spontano ušli u sve... (u vezu) Da je ispalo fenomenalno. Sad mi je tek najbolji prijatelj na svetu, a tada smo bili sjajni prijatelji. Mi smo tako polako ušli u sve i izgleda da je to odličan recept. Mijatović se podmladio uz mene, to se trenira, vodi se zdrav život... Zdraviji život vodi od mene", istakla je Dea koja sebe, kaže, vidi pored Mladena, ali još uvek nije izgovorila sudbonosno "da". 

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Izvor: Kurir.rs