Dijana mi je rekla da je odlučila da rodi dete, a da ja nemam nikakve obaveze: Srđan Đoković otkrio detalje sa početka veze sa Noletovom mamom

Srđan i Dijana Đoković su u braku 33 godine i ponosni su roditelji tri sina: Novaka, Marka i Đorđa.

Foto: Printscreen Foto: Printscreen

U kultnoj emisiji "Balkanskom ulicom" roditelji prvog reketa sveta otvoreno su govorili o tome kako su se upoznali na Kopaoniku i šta se dogodilo kad je Dijana iznenada ostala trudna sa Novakom.

Srđan se prisetio trenutka kada je prvi put ugledao Dijanu.

PROČITAJTE JOŠ MAGIČNI TRENUCI: Objavljeni snimci Novaka Đokovića kada je dobio prvi reket

"Bila je u skijaškom kombinezonu, na vrhu planine Kopaonik. Prvo sam zapazio njenu siluetu. Došla je da skija i da polaže za učitelja skijanja i 'nasankala' se", rekao je uz osmeh Srđan.

 

Ni Dijana ne krije da ju je prvo privukao Srđanov fizički izgled.

"Bio je na stazi u plavom kombinezonu, utegnut..."

Na pitanje voditeljke da li je odmah na stazi uspeo da je zavede, Srđan je odgovorio:

"Bilo je malo ubeđivanja, par dana i to."

PROČITAJTE JOŠ Tamara Grujić o povratku i radu sa mužem i detetu na setu: "NE VIDIM MANU U DOVOĐENJU BEBE NA POSAO"

Kada je reč o prosidbi, tu nije bilo vremena za ubeđivanje, jer je Dijana neplanirano ostala u drugom stanju.

"Začeo se Novak. Ona je posegla za nekim ženskim trikom i rekla mi da ja nemam nikakve obaveze i da je ona odlučila da rodi to dete. Sve ostalo je istorija. Dogodilo se to što se dogodilo." rekao je uz osmeh Srđan.

Dijana nije skidala osmeh sa lica, odmah je ispričala i jednu anegdotu iz tog perioda.

"Mi smo imali veoma kratko vreme za upoznavanje, ali smo naravno upoznali jedni druge sa roditeljima, niko ništa nije krio. Sigurna sam da su njegovi roditelji obratili više pažnju na to odakle sam ja. U jednom momentu sam čak postala pevaljka. Naime, Srđanova pokojna majka je zvala sestru koja je malo nagluva i rekla 'Srđan se ženi'. Ona je odgovorila: 'Super, odakle je mlada'. Srđanova mama kaže 'Hrvatica', a sestra uzvraća 'Aaa, pevačica... Ma nema veze'", kaže Dijana i otkriva kako su njeni roditelji reagovali:

 

"Moji roditelji su rekli da je lep, markantan. Nisu bili oduševljeni što se tako mlada udajem. Nisam završila fakultet, nisam uradila neke stvari koje sam zacrtala, ali neke stvari se dese nenadano. Nikad ne znaš šta ti život nosi, a ja sam odlučila da se udam."

*Foto: Profimedia

Srđan je istakao da nijedna žena ne bi podnela to što je Dijana svih ovih godina.

"To što je ona istpela svih ovih godina je prosto neverovatno... Pa i mene, ja sam težak. I sve te okolnosti u kojima smo živeli, u kojima su deca odrastala. 17 godina smo živeli po tuđim stanovima. Ona je radila, dojila Đoleta, čuvala Marka i slala nama pare da bi smo igrali na turnirima", rekao je Srđan.