Berček nije bio na ćerkinom venčanju: Udala se za repera, pa prošla turbulentan razvod, a on se onda venčao sa glumicom

Mina Berček koja danas ima 30 godina se pre više od decenije našla u žiži javnosti kada se udala za poznatog srpskog repera. Taj brak je izazvao veliku pažnju, a trajao je svega nekoliko meseci.

Foto: Nemanja Pančić Foto: Nemanja Pančić

Naime, njeno srce tada je osvojio Skaj Vikler koji je danas oženjen glumicom Anđelom Stamenković sa kojom ima ćerku kojoj je par dao neobično ime – Strela.

  

Skaj i Mina su se tada, kako je on pisao, voleli do ludila, ali pričalo se da njen otac, Aleksandar Berček, taj brak nije podržavao, a te priče dodatno su podgrejane činjenicom da roditelji nisu bili na venčanju.

Kako je započeo brak tako je i završen – burno i bez komentara Aleksandra Berčeka koji o svom zetu baš nikada nije rekao ni reč. Mina je nastavila život – ali daleko od javnosti.

  

Skaj Vikler se, pak, nakon toga bacio u solo vode (Podsećamo, bio je deo grupe „Bad Copy“) i posvetio se porodici.

Skaj Vikler je bio i u vezi sa Katarinom Ostojić Kajom, a ta veza bila je burna. Upoznali su se u „Velikom bratu“, emocije su bile burne, ali ni oni nisu potrajali.

Inače, Aleksandar Berček iz prvog braka sa Svetlanom ima sina Nikolu (35) i ćerku Milicu (29), a iz drugog braka sa Anom, ćerku Minu i sina Miloša.

Izvor: Izvor: kurir.rs/srbija24.com