PROMENILA MU LIČNI OPIS! Pokušao da opljačka MMA lepoticu pa u trenutku zažalio! (FOTO)

Brazilska UFC borkinja Poljana Vijana umalo je opljačkana minulog vikenda, kada je na nju nasrnuo muškarac, koji nije znao da je u pitanju devojka sa izuzetnim veštinama.

Foto: Printscreen Foto: Printscreen

 Čekala je prijatelje kako bi je pokupili u gradu, a onda se pojavio čovek koji ju je najpre pitao koliko je sati, da bi potom seo blizu nje.

- Rekla sam mu koliko je sati, odbijao je da ode... A onda je počeo da priča kako ima pištolj kod sebe i da se ne opirem jer je naoružan - započela je priču zanosna Polijana.

  

- Kada je stavio ruku na pištolj, shvatila sam da je premekan i pomislila da je u pitanju lažnjak. Shvatila sam da neće imati vremena da ga izvuče jer mi je bio preblizu - opisivala je hrabra Brazilka.

Usledilo je brutalno prebijanje lopova koji nije znao šta ga je snašlo. Doslovno mu je promenila lični opis, do te mere da je molio da ga pusti, pravdao se da nije hteo ništa loše da uradi...  

Related image

- Udarila sam ga dva puta, oborila ga nogom, a onda krenula da ga davim. Kada sam ga "razoružala", rekla sam da ćemo sačekati policiju. Pravdao se neko vreme, a onda je i sam rekao "U redu je, zovi ih..." - rekla je Polijana.

Polijana nema poraz u karijeri, već 10 pobeda i dva remija, a u oktagonu je debitovala 4. februara prošle godine.

( Family.rs / Kutaknet.com )