Par je usvojio sedmoro braće i sestara čiji su roditelji poginuli u saobraćajnoj nesreći

Bračni par, koji je već imao petero biološko djece, posvojio je 7 braće i sestara koji su izgubili roditelje u prometnoj nesreći.  

Foto: Instagram Foto: Instagram

Pam i Gary Wilis iz Kalifornije jednostavno ne mogu bez djece. Nakon što su njihova djeca odrasla i odselila se, oni nisu željeli biti sami. 

Nisu željeli posvajati, tako da su postali udomitelji. No, uskoro im je srce ukralo sedam predivnih dječjih osmjeha. 

 

Pam je pregledavala Facebook u siječnju 2019. godine kada je naišla na neobičnu priču. Sedmero djece iz San Diega ostalo je bez oba roditelja u prometnoj nesreći. Trebao im je dom, ali je bila velika mogućnost da će se morati razdvojiti čak i da ga pronađu.  

Prvo su udomili sedmero braće i sestara 

Budući da su već odgojili petero biološke djece, Pam i Gary su odlučili udomiti još sedmero. 

„Vidjela sam koliko su ova djeca trebala da ih netko voli jer nisu imala gdje ići“, rekla je Pam, „Svaki sam tjedan nazivala agenciju za posvajanje kako bi im pokazala koliko želimo pomoći toj djeci.“ 

Ta se upornost isplatila te su u lipnju Pam i Gary kući doveli Adelina (15), Ruby (13), Aleeciu (8), Anthonyja (7), Aubriellu (6), Lea (5) i Xandera (4). 

 

Iako prilagodba na novi život nikada nije laka, djeca su se odlično uklopila u novu obitelj. 

Od tada cijela obitelj zajedno uživa. No, najdivniji trenutak bio je dan kada su i službeno postali obitelj. 

Odrasla djeca su došla sa svojim roditeljima proslaviti posvajanje sedmero novih članova njihove obitelji jer su i njima njihova nova braća i sestre potpuno prirasli srcu.

 

Briga za sedmere djece ima uspone i padove 

Naravno, briga za sedmero djece ima svoje uspone i padove, ali ovi roditelji ne bi ništa promijenili. 

„Nikada nismo preispitivali svoju odluku od kada smo ih upoznali niti smo ikada posumnjali u ispravnost svog izbora“, objasnila je Pam, „Primijetila sam koliko su sretni i to mene usrećuje jer samo to i želimo. Najstariji sin, Adelino, mi je nedavno zahvalio što smo im dali taj život, a od toga nema ljepšeg osjećaja.“ 

Ovo je zaista predivna obitelj te je utješno što su sva braća i sestre zajedno i što su u obitelji koja će ih voljeti i paziti na njih kao da su im biološka djeca.

Iako nitko ne može zamijeniti njihove biološke roditelje, nema sumnje da će svih sedmero braće i sestara uživati u novoj obitelji. 

Izvor: Novi život