Dobro se dobrim vraća: Konobar zbog sjajnog gesta dobio napojnicu od 500 dolara

Kejsi Simons nalazio se u lokalnom supermarketu u gradiću Litl Elm u Teksasu kada je primetio da žena koja stoji ispred njega u redu plače.

Kejsi Simons, Foto: Youtube screenshot Kejsi Simons, Foto: Youtube screenshot

Kejsi Simons nalazio se u lokalnom supermarketu u gradiću Litl Elm u Teksasu kada je primetio da žena koja stoji ispred njega u redu plače. Nije mu bilo svejedno i želeo je da joj na neki način pomogne. Pre nego što je izvadila svoju kreditnu karticu ne bi li platila svoje namirnice, Kejsi je uskočio i platio umesto nje račun od 17 dolara.

Takođe joj je ostavio svoj broj telefona i mejl adresu i poručio joj da uvek može i da svrati u obližnji restoran u kom radi kao konobar ako želi da popriča sa nekim.

Sledeće večeri doživeo je prijatno iznenađenje. Jedna od mušterija naručila je od njega vodu koja košta 37 centi, a ostavila je napojnicu od čak 500 dolara.

Kejsi SimonsNapojnica od 500 dolara, Foto: Youtube screenshot

Pored računa nalazila se i salveta sa porukom u kojoj mu porodica Saliven zahvaljuje na dobrom delu od prethodnog dana. Jedna žena je napisala kako je ona ćerka od uplakane mušerije iz supermarketa.

– U ime porodice Saliven želim da vam zahvalim na učinjenom delu. Na jedan od najdepresivnijih dani u godini (trogodišnjica smrti mog oca) učinili ste da se moja mama oseti prelepo. Osmehuje se sve vreme otkad ste to uradili. Njen račun je iznosio samo 17 dolara, a vi ste insistirali da ga platite umesto nje pritom joj rekavši da je prelepa žena – napisala je ona u poruci.

Kejsi SimonsPoruka zahvalnosti na salveti, Foto: Youtube screenshot

Kejsi se sada nada da će upoznati i ženu kojoj je pomogao i njenu ćerku kako bi im zahvalio na darežljivosti.

Pin It

Izvor: 24sata.rs