ČOVEK KOJI JE BIO NA BOLOVANJU 35 GODINA: Otkriveno kako je najveći svetski neradnik PREVARIO SVE

O njemu se i dan danas priča, posebno na društvenim mrežama

Karlo Kani je još od davne 1980. godine, pa sve do momenta kada je stekao sve potrebne uslove za penzionisanje, bio navodno bolestan.

O njemu se i dan danas priča, posebno na društvenim mrežama, a svi su se setili kako je čovek otišao na bolovanje i nikad se nije vratio.

 

Kani je zbog klaustrofobije otišao na bolovanje na kojem je ostao - punih 35 godina. Zapravo, nikad se nije ni vratio na posao - s bolovanja je 2006. otišao pravo u penziju. Da stvar bude bizarnija, Karlo jedva da je radio u rudniku nekoliko dana pre nego što je otišao kod doktora da se žali kako mu je teško na poslu.

"Rudarstvo mi se nikad nije svidelo. Priznajem, došao sam do penzije ne radeći nikad ništa. Uvek sam radio sve što sam mogao samo da ne bih sišao u jamu. U tome su mi dosta pomogli ovi naši doktori" izjavio je Karlo.

PROČITAJTE JOŠ Dan kada je pravda umrla: U Americi su osudili DEČAKA (14) da umre u električnoj stolici

On se čitavih 35 godina na raznorazne načine izvlačio da bi produžio bolovanje. Otišao je na bolovanje zbog klaustrofobije, pa ga je produžio zbog hemoroida, usledile su muke zbog amnezije i tako redom, a kad bi mu zafalilo bolesti, utrljao bi ugljenu prašinu u oči kako bi izgledao bolesno.