Baksuzi veka: Izgubili 182 miliona funti jer na računu nisu imali 2 funte

Igre na sreću postale su primamljive velikom broju ljudi. Širom planete sa nestrpljenjem se čeka sreda, petak ili subota kako bi se ispratili brojevi koji donose milione. Njima se nadao i par iz Engleske, kada ih je nakon srećne vesti dočekalo iznenađenje.

foto: Printscreen foto: Printscreen

Rejčel Kenedi (19) i Lijam MekKrouen (21) iz Hartfordšira igrali su iste brojeve pet nedelja zaredom - 6, 12, 22, 29, 33 i 11 i upravo ti brojevi su izvučeni u petak u okviru internacionalne lutrije Juromilions, piše "San".

Na Rejčelinom računu imali su otvoren nalog za automatsku uplatu listića svake nedelje, ali kako ona nije imala dovoljno novca na računu prethodne nedelje, uplata nije izvršena.

Ipak, aplikacija joj je pokazala da su njeni uobičajeni brojevi dobitni i ona se ponadala kako su postali milioneri.

- Na aplikaciji je pisalo "pobednička kombinacija" i pomislila sam da smo osvojili džekpot. Pozvala sam Lijama i mamu u sobu i oni isto nisu mogli da veruju. Odlučili smo odmah da ih nazovemo. Okrenula sam broj misleći kako sam osvojila 182 miliona funti, ali oni su mi rekli da imam ispravne brojeve, ali da nisam imala dovoljno novca na računu pa moj trajni nalog za uplatu listića nije mogao da bude izvršen. U jednom trenutku bila sam na vrhu sveta, a kada smo saznali što se dogodilo, Lijam se uznemirio više od mene - ispričala je Rejčel.

 

Lijam je već počeo da planira šta će s novcem kada su saznali neprijatnu vest.

- Ona je bila prilično opuštena, ali ja sam u glavi već potrošio sav novac. Sasvim me je slomilo kada je čovek preko telefona rekao da uplata nije prošla. Već sam zamišljao našu kuću i auto iz snova, iskreno, malo me je ponelo - priznao je.

Rejčel sada misli da su brojevi koje su dosad igrali nesrećni i odlučili su da odaberu druge za sledeće izvlačenje.

- Igrali smo iste brojeve pet nedelja zaredom, ali zapravo imamo dve kombinacije brojeva koje igramo. Jedna kombinacija su naši porodični rođendani, a druga su slučajno odabrani brojevi i baš je ta kombinacija bila dobitna. Te brojeve više nećemo koristiti. Nikada nisam ništa osvojila i baš nemam sreće kada se radi o takvim stvarima - zaključila je Rejčel.

"Njihov" džekpot Juromilionsa osvojio je dobitnik iz Švajcarske.

SrbijaDanas.com