5 razloga zašto sestre od tetke zaslužuju posebno mesto u vašem životu

Uz sestre, braću i prijateljice još je jedan odnos jako poseban, a to je onaj koji imamo sa sestrama od tetke.

Nerijetko su upravo sestre od tetke naše najbolje prijateljice i srodne duše, koje su uz to i članice naše obitelji. 

Ako i sami imate sestru od tetke uz koju ste odrastali onda znate da je ona vaša osoba od povjerenja, oslonac u teškim trenucima i netko tko se raduje vašoj sreći više od vas. 

Postoje naravno faktori zbog kojih je vaš odnos tako dobar - slične ste ili iste dobi i slične ste naravi, a od prvog dana vaši su vam roditelji namijenili ulogu i bliskih, ako ne i najboljih prijateljica. 

U nastavku pročitajte pet razloga zbog kojih su sestre od tetke sjajne:

 

1. UČINIĆE SVE ZA VAS

Vaša sestra od tetke učiniće sve da bude uz vas i pomogne vam kada vam je pomoć potrebna. Ona je vaša obitelj i vaša najbolja prijateljica koja na vas pazi od prvog dana. Bila je s vama kad ste prvi put raskrvarili koljeno, ali i kada ste prvi put ostavljeni slomljenog srca.

2. ODUVIJEK JE UZ VAS 

Od prvog dana bila je uz vas. Zajedno ste odrastale, bila je uz vas na svakom obiteljskom okupljanju. Ako slučajno zaboravite neki detalj iz prošlosti, ona je tu da vas podsjeti jer - ona je bila tu.

3. KADA TREBA POMOĆ, OBRATIĆE SE VAMA

Vi ste njezin čovjek i kada se dogodi situacija u kojoj stvarno treba pomoć, vaša sestra od tetke prvo će pokucati na vaša vrata, a lijepo je znati da postoji osoba koja računa na vas.

4. ONA JE VAŠA NAJBOLJA PRIJATELJICA

Negdje usput, odrastajući zajedno, vas dvije postale ste i najbolje prijateljice. Sve se dogodilo spontano, prirodno, ali i očekivano. U dobru i u zlu, vas dvije ste zajedno i vaša veza teško je raskidiva. Jačinu vaše veze teško je nadmašiti.

5. UZ NJIH SU PORODIČNA OKUPLJANJA ZABAVNA

Kada na obiteljskim okupljanjima, koja znaju biti dosadna, uz sebe imate svoju sestru od tetke zabavićete se bez obzira na sve. Ako ništa drugo, uz nju ćete se barem dobro nasmijati.

Izvor: Zadovoljna.hr