10 tajni veoma USPEŠNIH i ZADOVOLJNIH žena

Od kada je postalo u redu da svi budu tako negativni? Čini se da je danas veoma teško pronaći pozitivne, zadovoljne i srećne ljude kojima se možete i trebate okružiti. Jeste li vi nezadovoljni sobom i svojim životom?

Od kada je postalo u redu da svi budu tako negativni? Čini se da je danas veoma teško pronaći pozitivne, zadovoljne i srećne ljude kojima se možete i trebate okružiti. Jeste li vi nezadovoljni sobom i svojim životom?

Vaši stavovi, vaša iskustva i vaše emocije izbori su koje sami pravite. Pozitivnost se ponekad smatra naivnošću, što je prilično čudno, jer “biranje” sreće jedan je od najvećih znakova mudrosti. Sledećih deset stvari, koje rade veoma zadovoljne žene, možete i vi početi da radite odmah kako biste se osećali zadovoljnijima i srećnijima.

 

One svesno eliminišu negativne osobe iz svoga života. Vi najbolje znate ko su te osobe. Isto tako, znate i da one imaju pogrešan uticaj na vas.

One su ljubazne prema sebi. Nemojte govoriti sebi ružne stvari. Odlučite da budete sebi najbolji prijatelj svakog dana.

One se nikada ne fokusiraju na “gluposti” koje su se desile u prošlosti. Zadovoljne i srećne žene žive u ovom trenutku. Jednostavno, ne žele da troše svoje dragoceno vreme zamarajući se nečim što ne mogu da promene.

One anksioznost drže pod kontrolom. Umesto da brinu, zadovoljne žene planiraju. Očekuju dobre rezultate pa zbog toga i postoji veća šansa da ih ostvare, obzirom da je očekivanje pozitivnog ishoda veoma snažna sila.

One poznaju sebe. Zadovoljne žene znaju šta im “služi”. Sa lakoćom kažu “Ne”. Donose odluke koje služe njihovom većem dobru i zadovoljstvu.

One ne teže savršenstvu. Savršenstvo je nemoguće. Izuzetnost je moguća. Zadovoljne žene poznaju razliku.

 

One efikasno komuniciraju. Zadovoljne žene znaju kako da traže ono što žele. Znaju da su zaslužne za to i artikulišu svoje potrebe jasno.

One rade sa strašću. Veoma retko, skoro pa nikad, zadovoljnu ženu nećete čuti kako “kuka” da joj je nešto teško. Ona sve obavlja sa strašću i svesna je da to niko drugi ne može da uradi tako dobro i temeljno kao ona.

One opraštaju svima na svemu. Opraštanje je kamen temeljac sadržajnog i mirnog života. Tačka.

One sebi dozvoljavaju da budu srećne. Uspeh je pokretna meta. Donesite odluku da verujete svom putu i da ćete uživati u svakom koraku. Čak i u koracima koji su prilično teški i zastrašujući.