Slavna pevačica (39) potresla svet: Kancer mi se proširio na kičmu, ne znam koliko mi je još meseci ostalo...

Pevačica Sara Harding je otkrila da ne zna koliko joj je meseci života još ostalo nakon što joj se rak proširio i na kičmu. Članica nekada popularnog ženskog benda The Girls Aloud između ostalog opisala je svoju borbu protiv raka u svojoj novoj knjizi "Hear Me Out".

foto: pixabay.com foto: pixabay.com

"U decembru mi je lekar rekao da će mi predstojeći Božić verovatno biti poslednji. Ne žeim tačnu prognozu. Ner znam zašto bi to iko želeo. Ono što mi je sada važno jeste da mi je udobno i da nemam bolove. Trudim se da živim i uživam u svakoj sekundi svog života, koliko god da još traje. Tokom svega ovoga, ponekad popijem čašu vina ili dve jer mi pomaže da se opustim", napisala je ova 39-godišnjakinja.

Dodala je i da želi da proba da ugodi sebi i uživa koliko može jer ne zna "koliko joj je još meseci života ostalo".

Ona je objasnila i da je odlučna u tome da ne želi da se podvrgne radioterapiji i rizikuje da izgubi kosu, jer misli da ne vredi ako joj već ostaje samo nekoliko meseci. Pevačica je pritom istakla da ako se već suočila sa agonijom gubitka dojke, ne želi da izgubi i svoje plave lokne, prenosi "Daily Mail".

Slavna Britanka otkrila je da joj je prioritet da provede što više vremena sa majkom i prijateljima pre nego što umre, te da se nada da će prirediti veliku zabavu na kojoj će se oprostiti od bliskih ljudi.

"Mislim da bih zaista volela da vidim sve, sve svoje prijatelje, sve njih zajedno. Poslednji put. Volela bih da priredim sjajnu, veliku, prokletu zabavu kao način da kažem hvala i zbogom", dodala je i rekla da želi da pronađe radost "kad god i kako god može" jer joj je ostalo tako malo od života, a tek sada shvata koliko je poseban.

"Zahvalna sam što se svakog dana budim i živim svoj najbolji život, jer sada znam koliko je to dragoceno... sada, kada više ništa nije sigurno", zaključila je ova 39-godišnja lepotica.

Zena.blic.rs