Evo kako da sa malo novca osvežite svoj dom

U kući provodimo mnogo vremena, pa je sasvim prirodno da nam dosadi stil u kom je on sređen. Evo nekoliko ideja kako da sa malo novca osvežite svoj dom…

Foto: homestylingsoultions.com Foto: homestylingsoultions.com

U kući provodimo mnogo vremena, pa je sasvim prirodno da nam dosadi stil u kom je on sređen. Evo nekoliko ideja kako da sa malo novca osvežite svoj dom…

Nove zavese

Jedan od najjednostavnijih i najjeftinijih načina da unesete promenu u svoj dom jeste da nabavite nove zavese. Posebno efektne su zavese u jarkim tonovima kakve se za male pare mogu pronaći u indijan šopvima. Možete malo eksperimentisati sa dužinom zavese i opredeliti se za kraću varijantu koja sobu čini veselijom.

Kupite nove prekrivače

Ukoliko su vam dosadili dvosed i trosed u dnevnoj sobi, možete ih prekriti novim prekrivačima uz koje ćete iskombinovati i neki jastučić koji će dodatno uneti vedrinu u vaš životni prostor

Sveće

Sveće stvaraju toplu, romantičnu atmosferu i udoban, komforan dizajn doma. Odaberite sveće sa prijatnim mirisima i stilovima koji vas inspirišu i dodajte ih kućnom dekoru.

Cveće

Ništa tako ne oplemenjuje proctor kao cveće. To se odnosi i na saksijsko i na rezano cveće. Na sto stavite elegantnu vazu sa raznobojnim cvećem i efekat će vas iznenaditi. Pronađite u svom stanu mesto za neki lep primerak saksijskog cveća kao što je neka palma ili fikus jer takve biljke oplemenjuju svaki proctor.

Trpezarijski sto

Uložite malo napora da reorganizujete I doterate svoj trpezarijski sto jer on vrlo često predstavlja jedno od centralnih mesta u dom. Neke od ideja koje bi mogli da uzmete u razmatranje su ukrasne asure I podmetači, dekorativni predmeti, lepa činija za voće ili nešto slično.

Eksperimentišite sa nameštajem

Promenite raspored nameštaja. Zamenite mesta krupnijih komada nameštaja koje možda nikada niste ni pomerali otkako ste se uselili i videćete da dnevni boravak, spavaća soba ili trpezarija može da izgleda potpunodrugačije.

Dekorišite zid u kući

Ako želite da na brz način osvežite prostor odaberite jedan zid koji ćete obojiti jarkom bojom, dekorisati muralima ili oblepiti tapetama.

(Family.rs)