Žena se obratila tehničkoj podršci sa neobičnim pitanjem, a dobila je još neobičniji odgovor

Ova mlada žena je poput svih nas, zna i za sreću i za tugu. Ona samo traži odgovor na svoje pitanje: Kako održati uspešnu vezu? Kako oživeti uzbuđenje prvog sastanka?

Foto: brightside.me Foto: brightside.me

Ova mlada žena je poput svih nas, zna i za sreću i za tugu. Ona samo traži odgovor na svoje pitanje: Kako održati uspešnu vezu? Kako oživeti uzbuđenje prvog sastanka? Da bi saznala odgovor, obratila se tehničkoj podršci. Mejl je poslala kao šalu i potpuno zaboravila na njega sve dok nije dobila odgovor.

Draga Tehnička Podrško,

Prošle godine sam apgrejdovala svog Momka 5.0 i dobila Muža 1.0 i primetila sam izrazito pogoršanje u opštem radu sistema, posebno u aplikacijam cveće i nakit, koje su inače radile besprekorno sa Momkom 5.0.

Pored toga, Muž 1.0 je deinstalirao mnoge divne i korisne programe, kao što su Romantika 9.5 i Pažnja 6.5, a instalirao neke nepoželjne programe, kao što su: NBA 5.0, NFL 3.0 i Tennis 4.1.

Razgovor 8.0 više ne radi, a od Kućnog posla 2.6 odmah padne sistem. Probala sam da pokrenem Zvocanje Nagging 5.3 kako bih sredila ove probleme, ali to nije uspelo.

Šta bih mogla da uradim?

Iskreno Vaša,
Očajna

Draga Očajna,

Pre svega, morate da se setite da je Dečko 5.0 igrica, dok je Muž 1.0 operativni sistem. Molimo, unesite sledeću komandu: Mislila sam da me voliš, a onda probajte da daunlodujete Suze 6.2 i obavezno instalirajte apdejt za Krivicu 3.0. Ukoliko te aplikacije dobro rade, Muž Husband 1.0 be automatski trebalo da pokrene aplikacije Nakit 2.0 i Cveće 3.5.

Međutim, ne zaboravite da preterano korišćenje navedenih aplikacija može dovesti da se kod Muža 1.0 po difoltu pokrenu Mrzovolja 2.5, Kafana 7.0 ili Pivo 6.1. Imajte na umu da je Pivo 6.1 užasan program koji će daunlodovati Prdež i Hrkanje Beta.

Šta god da odlučite, ni po koju cenu, ali NI PO KOJU CENU, nemojte instalirati Taštu 1.0. Taj program ima virus u pozadini i preuzeće kontrolu nad celim sistemom.

Pored toga, nemojte pokušavati da ponovo instalirate program Dečko 5.0. Ove dve aplikacije se ne podržavaju i samo ćete oboriti Muža 1.0.

Da zaključimo, Muž 1.0 je odličan program, ali ima ograničenu memoriju i ne može da usvoji nove aplikacije u kratkom vremenskom roku. Trebalo bi da razmotrite kupovinu dodatnog softvera kako biste mu popravili memoriju i performanse. Preporučujemo Kuvanje 3.0 i Seksi donji veš 7.7.

Sve najbolje,

Tehnička podrška

Pin It

Author: Mary Sue