Tipovi muškaraca koje žene izbegavaju!

Ma koliko bili pametni, sa dobrim poslom i ključevima BMV u džepu, devojka koja je pristala da izađe na sastanak sa vama će pobeći glavom bez obzira ako ukapira da pripadate nekom od sledećih tipova muškaraca

Tipovi muškaraca koje žene izbegavaju! Foto: Shuterstock

Ma koliko bili pametni, uglađeni, lepo građeni, sa dobrim poslom i ključevima BMV u džepu, devojka koja je pristala da izađe na sastanak sa vama će pobeći glavom bez obzira ako ukapira da pripadate nekom od sledećih tipova muškaraca:

- Ženomrsci ne kriju ogorčenje prema pripadnicama suprotnog pola, žale se kako su sve iste - nevernice, rasipnice, ne baš tako inteligentne... Ako tako razmišljate, zašto tražite žensko društvo?

- Samokritični ste, ne pijete, ne pušite i ne oklevate kada bi druge trebalo iskritikovati. Ženi sa kojom ste na sastanku, imate potrebu da kažete da bi trebalo da izbegava slatkiše ili da ne bi trebalo da pije toliko. Niko ne voli da mu sude, pogotovo ne oni koji na to nemaju prava. A vi još niste u vezi, zar ne?

- Oni momci koji od svakog razgovora naprave raspravu, jedno su veliko ne za dame. Ako imate potrebu da debatujete o svemu, ona će samo podići gard, spremna da dočeka svaki vaš napad, a sastanka sa vama će se sećati samo po tome koliko je bio stersan.

- Ako uvek naručujete jeftino vino, predlažete dami da nakon večere podelite račun, nikada joj ne kupite ružu i konobaru ne ostavite ni deset dinara, brzo će vas ostaviti. Niko ne voli škrtice, sem onih devojaka koje su isto tako cicije, pa će na vas gledati kao na štedljivog momka. One normalne će pobeći!

- I neotesanost će vas skupo koštati, pa dok ste sa devojkom nemojte da šmekate konobaricu ili da gledate žene za susednim stolom. Dame će se okretati da potraže izlaz u slučaju opasnosti i kad se hvalite brojem žena koje ste imali i kako ste dobri u krevetu.

- Ni arogantni momci sa velikim egom nisu miljenici nežnijeg pola. Ako ste neretko grubi prema konobarima ili ljudima koji se nađu u vašoj blizini, pašćete u njenim očima.

- Stalno ležete u isto vreme, idete u isti restoran i naručujete istu hranu, kupijete samo u određenoj prodavnici- vi ste predvidivi, a to je dosadno! Ona želi promenu, iznenađenja, uzbuđenja, pa će vas ubrzo zameniti sa "lošim" momkom.

(Family.rs)