Šta muškarci stvarno misle o ženama?

Postoje neke stvari koje muškarci misle da znaju o ženama. Međutim, misle li žene o sebi iste stvari kao muškarci? Ponekad, baš ono što muškarci misle o ženama, žene misle o muškarcima. Možda ipak muški mozak nije toliko različit, a verovatno, na kraju krajeva tražimo istu stvar?

Foto: malenovine.com Foto: malenovine.com

MUŠKARCI VOLE DA KATEGORIZUJU ŽENE

Muškarci vole razgovarati o ženama kada s drugarima odu na piće. Tada ih uglavnom svrstavaju u ove kategorije: niska, visoka, zanimljiva, zločesta, odana, dobra za krevet i sl. Zanimljivo je da baš tako ili slično žene kategorizuju jedna drugu kada pričaju o svojoj konkurenciji. Možemo li tada nešto prigovoriti muškarcima zbog kategorizovanja? Koja od devojaka nikada nije sela s prijateljicama i novog upoređivala sa bivšim ili ih stavljala u kategorije tipa „nežan i romantičan“, „zavodnik“ i sl. Dakle, prava je istina, da baš kao što muškarci kategorizuju žene i žene kategorizuju druge žene, ali i muškarce.

SAMOPOUZDANJE

Muškarci misle da je samopouzdanje jedna od najvažnijih stvari. I istina je. Muškarac koji misli da zna što žena želi u blagoj je prednosti jer će brže reagovati i neće dopustiti da dobre prilike prođu pored njega. Ali s druge strane i žene koje zrače samopouzdanjem najprivlačnije su muškarcima.

ŽENA KOJA ZNA PLESATI JE VRLO SEKSI

Muškarci izuzetno privlačnim smatraju žene koje dobro plešu. Ples pokazuje samopouzdanje i muškarci pretpostavljaju da ako ste raspoloženi za ples, da ste verovatno i otvoreniji za komunikaciju. Međutim i muškarac koji zna plesati neverovatno je seksi.

ROMANTIKA JE PUT DO ŽENSKOG SRCA

Svaka žena ceni neočekivane poklone od dečka, pozive na putovanja i izlete, izlaske u bioskop ili zajedničke večere. Međutim, muškarci to često ne rade radi žene s kojom su nego da bi videli njenu nežniju stranu, tačnije radi sebe. Oni zapravo uživaju u izlascima u bioskop i našem društvu, te ako dečko čini lepe stvari za vas, ne treba da vam bude neugodno ili se smatrati obaveznim, on ih radi kako radi vas, tako i radi sebe.

MUŠKARCI PADAJU NA ŽENE KOJE IH ISTINSKI VOLE

Muškarci su poprilično dobri u čitanju ženske podsvesti. Ako dečko zna da ga njegova devojka voli neće mu biti neugodno priznati svoja osećanja. Ako mislite da se nekome možete pretvarati to neće upaliti na dugi rok. Muškarci gotovo jednako dobro čitaju žene kao i žene muškarce.

 

Izvor: mudremisli.net