Ricinusovo ulje i soda bikarbona: Leči kataraktu, uklanja papilome i bradavice, podmlađuje kožu! (RECEPT)

Postoji čak 18 zdravstvenih poteškoća koje ricinusovo ulje i soda bikarbona uspešno rešavaju

Foto: commons.wikimedia.org Postoji čak 18 zdravstvenih pote Foto: commons.wikimedia.org Postoji čak 18 zdravstvenih pote

Alergijski osip

Pomešajte 3 kašike sode bikarbone i 1 kašiku ricinusovog ulja i ovom mešavinom namažite telo nekoliko minuta  pre tuširanja. Isperite telo pod mlakim tušem. Alergijski osip će nestati.

  

Gljivice

Pomešajte 1 kašiku ricinusovog ulja i 1 kašiku sode bikarbone. Ovom mešavinom nanesite mesto zahvaćeno gljivicama i ostavite da odstoji pola sata, zatim isperite i osušite kožu.

Isti recept se može primeniti za modrice i krvarenja, kao i za uklanjanje bolova u kolenu.

Iritacija oka

Pomešajte 1 kašiku ricinusovog ulja i pola kašičice sode bikarbone. Nanesite na kapak i ostavite da deluje 20 minuta. Isperite vodom. Ova mešavina će smiriti iritaciju oka, ali i izbrisati tamne podočnjake oko očiju.

Katarakta

Namažite oči ricinusovim uljem svaki dan pred spavanje.

 

Podmlađivanje kože

Pomešajte 1 kašiku ricinusovog ulja i jednu kašiku sode bikarbone. Masirajte kožu ovom mešavinom oko 3 minuta, a onda dobro isperite kožu.

Ova mešavina se koristi i za smirivanje bilo koje iritacije kože, kao što su ujedi komaraca i insekata, za podmlađivanje kože vrata, kao i za uklanjanje papiloma sa kože. Ako želite bolji efekat na koži, smesu utrljajte i ostavite da deluje 20 minuta, a zatim je isperite mlakom vodom.

Sve ovo radite pre spavanja, jer ricinusovo ulje i sunce nikad ne idu zajedno. 

Sprečite rast bradavica na koži tako što ćete naneti ovu smesu i zaviti bradavicu preko noći. Ujutru sklonite zavoj i isperite kožu. Ponavljajte ovo nekoliko noći zaredom.

 

Bol u leđima

Sodu bikarbonu i ricinusovo ulje pomešajte  pa tom smesom namažite donji deo leđa. Bol će uskoro nestati.

Bol u uhu

Ukapajte nekoliko kapi ricinusovog ulja i bol će prestati.

Gubitak kose

Teme namažite ricinusovim uljem i masirajte pet minuta. Nakon toga normalno operite kosu.

Izvor: Stil